banner388

Samsun'da köylülerin yol çilesi

Samsun'un Bafra ilçesinde köylüler yolların yapılmamasından yakınıyor. Köylüler durumu yetkililere bildirse de duruma müdahale edilmiyor.

Samsun'da köylülerin yol çilesi

Samsun'un Bafra ilçesinde köylüler yolların yapılmamasından yakınıyor. Köylüler durumu yetkililere bildirse de duruma müdahale edilmiyor.

23 Aralık 2018 Pazar 12:49

Samsun Haber-Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Karakütük Köyü'nde 3 aydır yollar kapalı. Köy sakinleri yolların yapılmamasından dolayı çile çekiyor. 

KULAK ASAN YOK

Köylüler defalarca yetkililere durumu bildirse de müdahale eden olmadı. Köylüler yolların açılmamasından yakınırken aynı zamanda tehlikeli yolu kullanırken çile çekiyor.

Son Güncelleme: 23.12.2018 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-12-23 13:52:13

Bir tv haberinde doguda bir koyu gösteriyordu koy dediysem onbeş yirmi haneli toprak evler nüfusun cogunu koyde yaşamıyor. Hiç abartılı 20cm sıcak asfalt yol yapılmış ben carsambali yim koy yolumuz grup yolu enaz 30 köye hitap ediyor (kavak dibi demirli)bir ok şehirler arası yollardan daha işlek zaman zaman köye gidiyorum emin olun yolda akis kesmekten korkuyorum.bize gelince ödenek olmuyor.demekki hak verilmez alınır sözü çok doğru imiş ben muhtarları temsi ettikleri köylerin haklarına sahip çıkmaya davet ediyorum.

Avatar
Sss 2018-12-23 14:29:24

Merak etmeyin seçim var 2 ay içinde yaparlar sizde oylarinizi verirsiniz yol yapildi diye sonrada 5 yıl ugramazlar

Avatar
55 2018-12-23 13:22:13

Zihni Baba bunca yıl neden çözmemiş
Samsunsporun babası , halkın sevgilisi
Arkadaşlar bu goy goyculuk sürdüğü sürece bu ülkede hiçbirşey yolunda gitmez