banner388

Samsun'da köylülerin hayali gerçek oldu

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde köylülerin yol hasreti sona erdi

Samsun'da köylülerin hayali gerçek oldu

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde köylülerin yol hasreti sona erdi

14 Nisan 2017 Cuma 10:25
Samsun'da köylülerin hayali gerçek oldu

Samsun Haber - Samsun'un Salıpazarı ilçesinde birbirine komşu olan Kırgıl ile Çağlayan köylerini birbirine bağlandı. Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda köylülerin hayali gerçek oldu. 


Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yaptığı açıklamada; "Önemli olan zoru başarmaktı. Bizde Belediye olarak zor arazi şartlarında bütün imkanlarımızı kullanarak İki köyün birleşme hasretine son verdik. Dağlık ve kayalık olan 2 km'lik  bölgede kırıcı ve iş makinelerimizle bu yolu açmayı başardık ve her iki köyümüzün de hayalini gerçekleştirdik. Yılladır iki köy halkının yapılmasını beklediği bu yol  için Siyasetçilerimizden destek istedik. Bu isteğimize Belediye Başkanımız Halil Akgül sessiz kalmayarak yıllardır özlemini duyduğumuz bu yolun yapılması için elinden geleni yaptı. Kendisine şahsım ve köy halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.