banner388

Samsun'da köylüler yolu trafiğe kapattı

Samsun'da yollarının söz verilmesine rağmen yapılmadığını iddia eden köylüler, traktörleri ile yolu trafiğe kapattı.

Samsun'da köylüler yolu trafiğe kapattı

Samsun'da yollarının söz verilmesine rağmen yapılmadığını iddia eden köylüler, traktörleri ile yolu trafiğe kapattı.

11 Eylül 2017 Pazartesi 15:14

Samsun Haber - Samsun'un Vezirköprü ilçesi Kabalı Mahallesinde köylüler yollarının bozuk olduğunu gerekçe göstererek traktörleri ile yolu trafiğe kapattı. Köylüler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kendilerine söz vermesine rağmen bozuk olan yolların yapılmadığını iddia etti.


BELEDİYENİN KAMYONLARINA YOL VERMEDİLER

Köylüler traktörleri ile Samsun Büyükşehir Belediyesine ait kum deposuna gelerek yolu trafiğe kapattı. Depodaki kamyonların yolu traktörlerle kesilirken güvenlik güçleri bölgede güvenlik önlemi aldılar.


Eylem sonrasında gözler Büyükşehir Belediyesi tarafından atılacak adımlara çevrilmiş durumda.

Son Güncelleme: 12.09.2017 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Albayrak 2017-09-12 14:34:53

Samsun habere ilgisinden dolayı teşekkürler Yusuf ziya ziya yılmaz hanımının köyünün yolu en iyi şekilde yapıyor ama 15 tane köy gurup yolu yapmıyor bu nasıl siyaset hizmet yazik metal yorgunluk budur bi adamı beldiye başkanlıkdan emekli yaparsan böyle olur sonradanda Akpartili olunmuyor.