banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da köy kahvesinde ayakta alkışlanacak karar

Samsun'da bir köy kahvesinin aldığı karar Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı duygulandırdı.

banner269

Samsun'da köy kahvesinde ayakta alkışlanacak karar

Samsun'da bir köy kahvesinin aldığı karar Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı duygulandırdı.

03 Nisan 2018 Salı 09:00
Samsun'da köy kahvesinde ayakta alkışlanacak karar

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Terme İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Ordu'ya sınır olan Kuşça ve Dumantepe mahallelerine gitti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, yapılan çalışmaları inceledi.

Son olarak Kuşça mahallesinde yer alan kahvehaneye giden Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’da uzak yakın, kolay zor, demeden hizmet etmeyi hedefleyen bir belediye olarak tüm halkımızı kucaklamaya çalışıyoruz. Terme’ye gelmişken sizleri de görmek istedik. Sizlerle birlikte olmak beni her zaman mutlu ediyor. Özellikle köylerimizde aslına uygun yaşatılan bu kahvehane kültürü bizleri eski günlere götürüyor. Sıcacık çay eşliğinde sohbet ediyoruz. Böyle bir yerde bir araya gelmek beni gerçekten bana iyi geldi.” dedi.


Başkan Yılmaz, sohbet sırasında kahvehanenin duvarında asılı olan muhtarlık heyeti tarafından alınan ‘Köyümüzde olan tüm cenazeler için geçerlidir. Cenaze günü itibarıyla kahvemizde oyun aleti 4 gün yasaktır’ yazılı kararını okudu. Çok duygulandığını söyleyerek, "Sevgili muhtarım, aldığınız karar için sizi ve heyetinizi tebrik ediyorum. Bu tür detayları gördükçe gerçekten çok duygulanıyorum. İnanın buradaki samimiyet, saygı ve hoşgörüyü hiçbir yerde bulamazsınız. Özellikle şehir merkezlerinde böyle kararlar almak pek mümkün olmuyor. Ateş düştüğü yeri yakar diyorlar ya, aynen öyle oluyor. Bu yazıyı görünce adeta eski günlere döndüm. Olması gereken bir geleneği yaşattığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


55. hükümet döneminde Devlet Bakanlığı görevini yapan Ordu Milletvekili Refaiddin Şahin’in Kuşça Mahallesi Mezarlığı’nda kabrini ziyaret eden Başkan Yılmaz, dua ederek programına son verdi.

Son Güncelleme: 03.04.2018 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.