banner388

Samsun'da korona tedbirleri konuşuldu

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nın başkanlığı ile birlikte il geneli koronavirüs değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Samsun'da korona tedbirleri konuşuldu

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nın başkanlığı ile birlikte il geneli koronavirüs değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

27 Kasım 2020 Cuma 13:57
Samsun'da korona tedbirleri konuşuldu

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında yapılan korona virüs tedbirleri değerlendirme toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Son dönemde vakalarda artış yaşandı. Maske ve sosyal mesafe çok önemli” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Zülkif Dağlı başkanlığında yapılan korona virüs tedbirleri değerlendirme toplantısına katıldı. Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda yapılan programa kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Korona virüs tedbirlerinde maske ve sosyal mesafenin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun olarak diğer şehirlere göre çok daha iyi durumdaydık. Son zamanlarda halkımızın rehavetiyle vakalarda artışlar yaşandı.

Ama bu çok kolay bulaşan bir virüs. Buna karşı duyarlılık çok önemli. 1 milyon 350 bin nüfusumuz var. Billboardlarla, açık hava anonslarıyla, sosyal medya hesaplarıyla, ailelere hitap eden tanıtımlarla bilgiler verildi, duyurular yapıldı. Ama neden nasıl bulaştığı da bilinemiyor. Onun için denetimler ve maske çok önemli. Denetim konusunda belediye başkanlarımızın büyük gayreti var. Aile ziyaretlerini kesmemiz lazım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2020-11-27 21:56:27

Piazza full masalar kalkmasına rağmen gelen cok

Avatar
Seren er 2020-11-28 13:06:15

Önce ön dakikada bir gelen tramvaylara çözüm getirin pandemiden önce 3 4 dakikada bir gelen tramvay tıka basa dolu,otobüsler de ayni