banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da korkutan yangın: 3 kişi hastanelik oldu

Samsun'da dün gece bir binanın zemin katında çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Yangından dumandan etkilenen 3 kişi hastanelik oldu.

banner269

Samsun'da korkutan yangın: 3 kişi hastanelik oldu

Samsun'da dün gece bir binanın zemin katında çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Yangından dumandan etkilenen 3 kişi hastanelik oldu.

11 Ocak 2018 Perşembe 09:28
Samsun'da korkutan yangın: 3 kişi hastanelik oldu

Samsun'un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Yasemin Sokakta 7 katlı Yasemin Apartmanının zemin katında dün gece saat 03:30 sularında çıkan yangında büyük panik yaşandı. Yangından dumandan zehirlenen 3 kişi hastanelik oldu.



Edinilen bilgiye göre zemin kattan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar evde yaşlı bir kadın ve oğlunun yaşadığını belirterek itfaiye ve polis ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Çıkan yangında evde bulunan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 44 yaşındaki Yaşar K. kendisini son anda evin etrafındaki apartman boşluğuna attı. İtfaiye ekipleri yanan evde Yaşar K.'nin annesini kapıyı kırarak içeri girdiler. Zemin kattan yükselen dumanlar ise apartman sakinlerine zor anlar yaşatırken dumandan etkilenen bazı vatandaşlar kendilerini dışarıya attı.



Apartmanın 4. katında oturan 72 yaşındaki İsmail Cahit A. ve Semra A., evlerine giren dumandan etkilendiler. İsmail Cahit A. apartmandan çıkmayı başarırken Semra A. ise pencerede mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri yangın merdiveni ile ulaştıkları Semra A.'yı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.



Apartman boşluğundan kalan ev sahibi Yaşar K. ise dumandan etkilenmesine rağmen olduğu yerden ayrılmak istemedi. Ekiplerin ısrarı işe yaramayınca Yaşar K.'yi komşu gençler ikna etmeyi başardı. Dumandan zehirlenen Semra A., İsmail Cahit A. ve Yaşar K, sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşar K.'nın annesinin ise evde olmadığı ortaya çıktı.



İtfaiye ekipleri tarafından evde yapılan incelemede yangının sigaradan yatağın tutuşması sonucu çıktığı belirlendi. Yapılan açıklamada yangın ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 11.01.2018 09:35
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.