banner388

Samsun'da korkutan kaza: 4 yaralı

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Samsun'da korkutan kaza: 4 yaralı

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

25 Mart 2018 Pazar 17:00
Samsun'da korkutan kaza: 4 yaralı

Samsun'un Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu 14. kilometresi Çadır Restoran mevkiinde meydana gelen kazada kamyona arkadan çarpan kapalı kasa kamyonette bulunan 4 kişi yaralandı. Aynı araçta bulunan keçi ise kazayı yara almadan atlattı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Akman idaresindeki 55 SV 770 plakalı kapalı kasa kamyonet, aynı istikamete seyir eden Ejder Demirel yönetimindeki 60 DU 078 plakalı kömür tozu yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada, kamyonet hurdaya dönerken araç sürücüsü Murat Akman, kayınpederi Dursun Tuncer, kaynanası Havva Tuncer ve eşinin teyzesi Fatma Altay yaralandılar. 

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yara almayan keçiyi araç sürücüsünün yakını gelerek otomobilinin bagajını koydu ve götürdü.

Kazada yaralanan araç sürücüsü Murat Akman'ın çocuğunun dünyaya geldiği için keçiyi adak olarak kesmeye götürdüğü öğrenildi.

Yapılan açıklamada kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.