banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da korkunç olay! 

Samsun'da korkunç bir olay meydana geldi. Yaşlı adam dere kenarında yanmış şekilde ölü halde bulundu.

banner269

Samsun'da korkunç olay! 

Samsun'da korkunç bir olay meydana geldi. Yaşlı adam dere kenarında yanmış şekilde ölü halde bulundu.

31 Aralık 2020 Perşembe 16:14
Samsun'da korkunç olay! 

Olay, Çarşamba ilçesinin Kabaceviz Mahallesi Yalnız Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Türk (70) fındık bahçesindeki çalıları toplayıp temizlik yaptı. Bu sırada toplanan çalı ve çöpleri de yaktı. Daha sonra Hüseyin Türk'ün bahçesinin bitişiğindeki dere kenarında yanmış olarak cesedi bulundu. Hüseyin Türk'ün temizlik yaparken yaktığı ateşten kıyafetinin tutuşması sonucu yanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

Ceset otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi. Cesedin Hüseyin Türk'e ait olup olmadığının tespiti için DNA örnekleri alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2021-01-01 07:10:59

Benzer olay yine 4 ay önce çarşambada meydana geldi enterasan yaşlı insanlar bahçe temizliği yaparken yanıyor araştırılması gereken bir olay