banner388

Samsun'da korkunç kazayı eşi anlattı

Samsun'da sosyal medyada canlı yayın yaparken araba çarparak ağır yaralanan gencin eşi o anları anlattı.

Samsun'da korkunç kazayı eşi anlattı

Samsun'da sosyal medyada canlı yayın yaparken araba çarparak ağır yaralanan gencin eşi o anları anlattı.

21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:05

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Lise Caddesi'nde meydana gelen olayda çiğ köfteci önüne motosikletini park eden ve sosyal medya hesabından eşi Tuğba Temel ile canlı yayın yapan 26 yaşındaki Emre Temel'e araba çarptı. Çiğ köftecide sıra beklerken hafif ticari aracın çarpması sonucu Emre Temel ağır yaralandı. Eşi Tuğba Temel, kazanın şokuyla çığlık atarken olay yerine gelen ambulans ile Emre Temel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 25 yaşındaki acılı Tuğba Temel, eşinin henüz hayati tehlikeyi atlatamadığını söyledi.

“İNŞALLAH İYİ OLACAK”

O akşam eşiyle birlikte dolaştıklarını belirten Tuğba Temel, "O akşam eşimle birlikte biraz dolaştık. Daha sonra eve giderken çiğ köfte almak istedik. Çiğ köftecide sıra vardı biz de orada bekliyorduk. Bir anda kaza gerçekleşti. Eşimi yerde gördüm. Sırtım dönüktü. Normalde canlı yayın yapmazdı. O akşam yapmak istedi. İyi ki de yapmış. Elimizdeki en büyük kayıt oldu. O anda yaşadıklarım tarif edilecek bir şey değil. Şu an eşimin hala hayati riski var. 48 saatin dolmasını bekliyoruz. İnşallah iyi olacak" dedi.

“TAKLA ATIP KAFASINI YERE ÇARPTI”

Çiğ köftecide çalışan Yunus Tangaz ise kaza anını şöyle anlattı; "O akşam biraz yoğundu. Sırayı bekliyordu. Eşi de hemen yanında duruyordu. Kendisi motoru bırakıp kaldırıma atarken arkadan gelen otomobil ona çarptı. Takla atarak kafasını yere çarptı. Ambulans çağırdık. Sağlık ekipleri müdahale etti. Polis geldi. Sürücü çarpınca lastiği patladı. Kendisi de yardımcı olmak istedi. Eşi de şoföre tepki gösterdi"

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi Servisinde tedavi gören Emre Temel kontrol altında tutuluyor.
 

Son Güncelleme: 22.08.2017 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saadet 2017-08-21 15:10:41

ickili sarhos egitimsiz, kirmizida durmaz yaya ya yol vermeyi bilmez saygisiz katil ruhlu insanlarin sehri oldu samsun malesef.

Avatar
SS 2017-08-21 15:43:40

ALLAH BELASINI VERSİN UYUŞTURUCU KULLANIP DİREKSİYON BAŞINA GEÇMEK NEDİR YA MİLLETİN GÜZEL HAYATINA YAŞAMINA MAAL OLUYORSUNUZ KASTEN ADAM ÖLDÜRMEKTEN AĞIRLAŞTIRILMIL MÜEBBET VERİLİR İNŞALLAH.

Avatar
Mehmet 2017-08-21 18:36:28

Bu videoya izledip o sürücünün kasten adam öldürme tesebbus basit tibbi mudahaleyle iyilesemeyecek sekilde yaralama talebiyle yargılanması gerekir. Kişi yolun kenarında çizginin bile içine girmemiş sürücü resmen üstüne üstüne gelip adamı eziyor. Yuh artik

Avatar
Ali 2017-08-21 20:36:33

Cinayete tam teşebbüs. Ama mağdur polis veya savcı-hakim olmadığı için zanlı tutuksuz yargılanır

Avatar
Ali 2017-08-21 22:47:20

Yayada dikkat edecek. Sürücüde dikkat edecek.