banner388

Samsun'da korkunç kaza: Sürücü otomobile sıkıştı

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü otomobile sıkıştı.

Samsun'da korkunç kaza: Sürücü otomobile sıkıştı

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü otomobile sıkıştı.

15 Eylül 2017 Cuma 14:54
Samsun'da korkunç kaza: Sürücü otomobile sıkıştı

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi Televizyon İstasyonu Sapağında trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 55 JU 254 plakalı otomobil ile 61 EZ 520 plakalı otomobil çarpıştı. 55 JU 254 plakalı otomobilin sürücüsü kazada yaralanırken araca sıkıştı..Olay yerine ambulans ekibi sevk edildi. Araçtan çıkartılan kadın sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Meydana gelen kazanın ardından Atatürk Bulvarı Sinop yönünde uzun süre trafik sıkışıklığı meydana geldi. Olay yerine gelen Trafik Polisi bir süre trafiğin kontrollü şekilde akışını sağladı.

Fotoğraf: Sema Altun Duran - Hüseyin Koç

Son Güncelleme: 15.09.2017 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATAKUMLU 2017-09-15 16:01:11

Atakumda bayan sürücüler aynaya bakmaz, direksiyonada yapışırlar..yolun ortasından bile giden var....ezbere araç sürüyorlar...arkasındaysan sakın sollama seni sıkıştırır..işimiz zor.

Avatar
Esnaf 2017-09-16 01:52:28

Son üç aydır belki otuz kaza atlattım bunların 6ila 7si benim hatam geri kalanı karşı tarafın hatası bunlardan 20 si abartısız bayanlara ait ana yoldayım deniz evlerinde ara yoldan önüme şimşek gibi çıkıyor zar zor duruyorum birde bana fırça atıyor lahavle Velakuvvet sözümüz her bayan için geçerli değil sonuçta trafiğe çıkıyoruz bayanların süresinden rahatsız değilim dikkatli ve şuurlu kullanalım

Avatar
mypc 2017-09-16 12:10:08

ne yazikki samsunun trafiğine diyecek yok bu sene atakumdan samsuna 45 dakika geri dönüşte aynı