banner388

Samsun'da korkunç kaza! 4 yaralı

Samsun'da hafif ticari aracın evin duvarına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.

Samsun'da korkunç kaza! 4 yaralı

Samsun'da hafif ticari aracın evin duvarına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.

13 Haziran 2019 Perşembe 15:18
Samsun'da korkunç kaza! 4 yaralı

Samsun'un Terme ilçesinde hafif ticari aracın evin çevre duvarına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 12.00 sıralarında Ordu-Samsun karayolu Kozluk Sapağı Gökçeağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cevdet Aktaş (55) idaresindeki 07 RT 015 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Mehmet Büyükkol'a (75) ait evin çevre duvarına çarptı. Kazada sürücü Cevdet Aktaş ile aynı araçta bulunan eşi Fatma Aktaş (54), oğlu Ahmet Aktaş (15) ve Büşra Bakırhan (15) yaralandı. Yaralılar, Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

ANİDEN GELİŞTİ

Kazada evinin duvarı yıkılan ev sahibi Mehmet Büyükkol, "Evin arka yolundan ana yola çıkıyor. Biz de evin önünde ailecek oturuyorduk. Direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Sonra bizim evin duvarına çarpıyor. Duvar olmasaydı araç bize gelebilirdi" dedi. 

Kaza sonrası evin duvarının ana yola savrulduğu görülürken, jandarma olayla ilgili inceleme başlatıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.