banner388

Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

25 Mayıs 2018 Cuma 12:39
Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesi Toybelen mevkii Samsun-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada, hasta olan karısını ve kayınpederini hastaneye götürmek isteyen bir kişi kazada hayatını kaybederken, eşi ve kayınpederi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 68 yaşındaki Eyyup Tecen, Amasya'nın Taşova ilçesinin Yeşilyurt köyünden hasta olan eşi 61 yaşındaki Nazmiye Tecen ile yine hasta olan kayınpederi 79 yaşındaki Abdullah Akkan'ı Samsun'daki hastaneye götürmek için yola çıktı. Eyyup Tecen yönetimindeki 05 FH 939 plakalı otomobil, Toybelen kavşağında kırmızı ışık yandığı sırada bekleyen 38 yaşındaki Serdal Şimşek'in kullandığı Konya'dan Trabzon'a giden 34 CTB 89 plakalı otomobile arkadan çarptıktan sonra yoldan çıkarak şarampole yuvarlanıp ağaca vurdu. 

Kazada, otomobil sürücüsü Eyyup Tecen, eşi Nazmiye Tecen ve kayınpederi Abdullah Akkan yaralandı. Ağır yaralanan sürücü Eyyup Tecen, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. 

Nazmiye Tecen Gazi Devlet Hastanesine, Abdullah Akkan ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


 
Yapılan açıklamada kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-05-25 13:31:19

Allah rahmet eylesin. Yaralılara geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Okuyun gençler okuyun iyi eğitimli bilgili ve donanımlı olun ki böyle yoksulluğa mahkum olup gurbetlerde şifa ararken bilgisizlik sonucu dikkatsizliğe kurban gitmeyin...