banner388

Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Samsun'da park halindeki araç dehşet saçtı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Samsun'da park halindeki araç dehşet saçtı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

09 Ekim 2018 Salı 18:24
Samsun'da korkunç kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesinde park halindeki otomobilin aniden hareket ederek evinin önünde oturan kadın ile komşusuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, rampa aşağı pak halinde bulunan 55 AOU 53 plakalı otomobil aniden hareket ederek evinin önünde oturan 57 yaşındaki Şehri Mocuk ile yanındaki komşusu 74 yaşındaki Zekiye Tanboğa'ya çarptı. Her iki kadın da kazada ağır yaralandı. 

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Zekiye Tanboğa acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan Şehri Mocuk'un hayati tehlikesinin devam ettiği ve ameliyata alındığı öğrenildi.
 
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2018-10-09 19:53:28

direksiyon kaldırım tarafına hafif bile kırılsaydı bu elim hadise olmazdı.

Avatar
vatandaş 2018-10-10 08:49:28

adam bir de UTANMADAN kalp krizinden ÖLDÜ VE DİĞERİ DE HASTALANDI DEMİŞ. Onlara benim araba çarpmamış demiş. bu kadar da yalan beyan olamaz. olay apaçık trafik kazası. YALAN konuşmaktan da AYRICA ceza verilmeli sürücüye.

Avatar
AYŞE KABADAYI 2018-10-10 09:14:42

ÜLKEMİN HALİ..İNSANLARI BİR ŞEKİLDE KATLEDIYORUZ..DAĞDA EVİNDE UYKUSUNDA DÜĞÜNLERDE KATLEDIYORUZ.SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ.

Avatar
AYŞE KABADAYI 2018-10-10 09:18:40

ÜLKEMİN HALİ. İNSANLARI KATLEDİYORUZ BİR ŞEKİLDE .DAĞDA BAYIRDA EVİNDE SOKAKTA YATAĞINDA UYKUDA HER YERDE KATLEDİLİYOR MAALESEF .