banner388

Samsun'da korkunç iddia! Engelli genç darp mı edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde özel bir bakım merkezinde yüzde 99 engelli gencin darp edildiği iddiaları savcılığa taşındı.

Samsun'da korkunç iddia! Engelli genç darp mı edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde özel bir bakım merkezinde yüzde 99 engelli gencin darp edildiği iddiaları savcılığa taşındı.

06 Eylül 2017 Çarşamba 10:09
Samsun'da korkunç iddia! Engelli genç darp mı edildi?

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesinde yüzde 99 engelli gence darp iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Olay savcılığa taşındı. Ailenin suç duyurusunda bulunması üzerine konu ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı soruşturma başlattı. 


Edinilen bilgiye göre Atakum ilçesi Körfez mahallesinde özel bir bakım merkezine tedavi amacıyla bırakılan 21 yaşındaki Hakan Obus, iddiaya göre bakım merkezinin çalışanları tarafından darp edildi. 


Samsun'un Kavak ilçesinde yaşayan İlyas Uzun, bir süre önce Şehri Şenkal ile evlendi. İlyas Uz'un üvey evladı ve Şehri Şenkal'ın önceki evliliğinden olan öz çocuğu yüzde 99 engelli Hakan Obus, 2 sene önce devletin bakım masraflarını karşıladığı Atakum ilçesindeki özel bir bakım merkezine tedavi amaçlı yerleştirildi. İddiaya göre önceki gün bu merkezde Hakan Obüs darp edildi. Aile, Hakan'ın karnında, kollarında ve ayaklarında morluk görünce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Daha sonra ise polis merkezine giderek suç duyurusunda bulundu.



  

ŞİDDET UYGULADILAR

Baba İlyas Uzun, üvey evladının darp edildiğini iddia ederek, "2 yıldır burada kalan Hakan'ın kollarında, ayaklarında ve karnında morluk gördük. Tırnaklarında da darp izleri var. Ayrıca aç bırakılmış. Biz yemek vermeye kalktık, hasta bakıcılar vermeyin dediler. İlaçlarını bile şiddet uygulayarak veriyorlar. Hasta bakıcılar resim çekmeyin başımız belaya girer diyorlar.  Ayrıca 19 Mayıs'ta bir bakım evinde de çocuğumun bacağı kırılmıştı. Bunda da darptan şüpheleniyorum "dedi. 


OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ise, yaşanan olayla ilgili iddiaların yakından takip edildiğini ve soruşturma açıldığını belirterek, "Konu bize yeni intikal etti. Soruşturma başlattık" ifadelerini kullandı.



Murat Can YETİMOĞLU / HedefHalk

Son Güncelleme: 06.09.2017 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil ileri 2017-09-06 12:32:43

Bu anne kendi çocuklarına bakmayıp evlilik dışı yanındaki adamla yaşıyor ne çocuk umrumda ne de aile şu pisliklere inanmayın

Avatar
memleket 2017-09-06 11:07:35

ne ala memleket engelli çocuğuna bakamamış bırakmış gitmiş ben bakamıyorum alsen bak demiş para karşılığında bakıma almışlar onlarında nasıl baktığı ortada Allah hiç kimseyi muhtaç etmesin yazık o insanlara insanlar engelli olmak istemediler bilginize

Avatar
yazık 2017-09-06 11:11:52

engellilerin hali ortada işte aile bile sahip çıkmıyor elelin eşeğini türkü çağırarak ararmış siz ailesi olarak bakmadığınız evladına el döve kaka bakar

Avatar
Dila 2017-09-06 12:00:14

Hanum efendi ikesene nerdeydin de şimdi mi gördün oğlu darp etiklari kimse evledini senden iyi bakamaz bilmiormiydin???

Avatar
Murat erkoç 2017-09-06 19:23:36

Buraya yorum yapan arkadaşlar kaçtane böyle bakım merkezi gezdiniz bu konularla ne kadar ilginiz varda yorum yapıyorsunuz yıllarca ziyaret etmeden arayıp sormadan sonrada bişeyler koparırım umuduyla iftira atan birsürü insan var..

Avatar
Para icin 2017-09-07 00:07:36

Bu kişiyi yakından tanıyorum inanmayın. Kendi normal biri değil zaten.