banner388

Samsun'da Korkunç Dava: 'Karısını balkondan mı attı?'

Samsun'da boşanmasına rağmen aynı evde yaşayan karısını balkondan aşağı attığı iddiasıyla hakkında dava açılan şahıs, hakkında mahkeme kararını verdi.

Samsun'da Korkunç Dava: 'Karısını balkondan mı attı?'

Samsun'da boşanmasına rağmen aynı evde yaşayan karısını balkondan aşağı attığı iddiasıyla hakkında dava açılan şahıs, hakkında mahkeme kararını verdi.

09 Aralık 2016 Cuma 17:10
Samsun'da Korkunç Dava: 'Karısını balkondan mı attı?'

25 Şubat tarihinde Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesinde 1 çocuk annesi 26 yaşındaki N.Z. adlı kadın, boşanmasına rağmen birlikte yaşamaya devam ettiği eşinin annesinin evinin 3. katındaki balkondan aşağı düşüp hastanelik oldu. 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan kadın, önce kendisinin balkondan düştüğünü söyledi, fakat sonrasında polise verdiği ifadede evde 42 yaşındaki görümcesi İ.P. ile tartıştıklarını, daha sonra hava almak için balkona çıkınca 35 yaşındaki eşi T.P.'nin kendisini balkondan aşağı attığını iddia etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alınan koca, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılmış, ancak hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde "eşini öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açılmıştı. Mahkemede genç kadın, evde tartışma çıkınca hava almak için balkona çıktığını, gözünün karardığını ve bu sırada düştüğünü ancak eşinin kendisini itip itmediğini bilemediğini söyledi.

 Bugünkü karar duruşmasına Rize'de bulunduğu için Rize Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinden SEGBİS ile görüntülü video konferans sistemi ile katılan koca T.P., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ve kendisine iftira atıldığını söyledi. Olay akşamı kardeşine hediye edilen kolyenin kaybolduğunu, bu yüzden tartışma çıktığını ifade eden genç adam, "N.Z. tartışma sonrası evin balkonuna çıktı. Ben de peşinden gittim. Ancak bu sırada ayağının birini balkonun demirine attı ve diğerini de demire atınca bir anda düştü. Bizim aramızda 2 metre mesafe vardı ve balkonun kapısı da kapalıydı. Eşimi öldürecek bir sebebim yok. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, T.P.'nin delil yetersizliğinden beraatine karar verdi.

Son Güncelleme: 12.12.2016 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.