banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da kokain davasında ceza yağdı

Samsun'da 3'ü tutuklu 4 kişinin yargılandığı kokain davasında karar duruşması gerçekleşti. Mahkeme 4 kişiye adeta ceza yağdırdı.

banner269

Samsun'da kokain davasında ceza yağdı

Samsun'da 3'ü tutuklu 4 kişinin yargılandığı kokain davasında karar duruşması gerçekleşti. Mahkeme 4 kişiye adeta ceza yağdırdı.

06 Aralık 2017 Çarşamba 16:36
Samsun'da kokain davasında ceza yağdı

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesinde 2016 yılında meydana gelen olayda esrar ve kokainle yakalanan ve 'uyuşturucu ticareti' suçundan yargılanan 3'ü tutuklu 4 kişi, 15 yıl 7 ay ile 23 yıl 5 ay 7 gün arasında hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, alınan istihbarat doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir apartmana operasyon düzenledi. Operasyon sırasında apartman bahçesine yukarıdan atıldığı düşünülen paketler içinde toplam 75 gram kokain ve evlerde yapılan aramada 73 gram esrar, 1 adet tabanca, 2 tüfek, 23 tabanca mermisi, 3 adet şarjör, 1 adet terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendiren 7 bin lira para ele geçti.



Olayla ilgili olarak 36 yaşındaki D.T., 40 yaşındaki B.B., 34 yaşındaki E.K. ve 33 yaşındaki S.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. B.B. daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. 3'ü tutuklu 4 kişinin yargılanması tamamlandı.


Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın son duruşmasında tutuksuz olan B.B. duruşmaya avukatı aracılığıyla mazeret bildirip katılmazken, D.T., S.S. ve E.K. duruşmada hazır bulundu. Sanıklar haklarındaki suçlamaları reddetti. 



Mahkeme heyeti S.S.'yi 23 yıl 5 ay 7 gün, D.T.'yi 18 yıl 9 ay, E.K.'yi 15 yıl 7 ay ve tutuksuz sanık B.B.'yi ise 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı. B.B. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunKokain
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.