banner388

Samsun'da koca dehşet saçıp intihar etti! 2 ölü - Samsun Son Dakika

Samsun'da boşanma arifesinde olan koca, karısını vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Samsun'da koca dehşet saçıp intihar etti! 2 ölü - Samsun Son Dakika

Samsun'da boşanma arifesinde olan koca, karısını vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

16 Mayıs 2019 Perşembe 09:24
Samsun'da koca dehşet saçıp intihar etti! 2 ölü - Samsun Son Dakika

Samsun'un İlkadım ilçesinde boşanma arifesinde olan koca, karısını silahla vurup öldürdükten sonra kendinide aynı silahla vurarak intihar etti.

EŞİNİ VURUP İNTİHAR ETTİ

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Hilal Sokak'ta meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre yeni evli olan ve aile problemleri yaşayan G.E. (31) ile eşit A.E. (30) boşanma noktasına geldiler. Sabah saatlerinde evde çıkan silah sesleri üzerine yakınları çiftin evine gitti. Daireye gelen yakınları genç çifti kanlar içinde yerde buldu. 

Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri çiftin olay yerinde öldüğünü tespit etti. 

Polisin yaptığı ilk incelemelere göre koca G.E.'nin önce karısı A.E.'yi vurduğu, daha sonra da aynı silahla kendisini başından vurarak intihar ettiği belirlendi. Olay yerinde, olayda kullanılan 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Son Güncelleme: 16.05.2019 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2019-05-16 09:49:33

ALLAH rahmet eylesin.. haberin giriş bölümünde isimler gizlenmiş ama sonuç bölümünde yazılmış. az dikkat edin salla pati haber yaziyorsunuz

Avatar
Orhan 2019-05-16 21:57:43

Ne oldu şimdi öldürdün ve öldün bu yalan dünyanı mahvettin mahşeri de mahvettin ne cevap verecen RAHMAN a... Ama şu da var kadın ne yaptı da bu olay oldu unutmayalım ki cehennemin çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor muş RABBİM yolunu şaşırmış kadınların azaplarına azaplarına kat amin amin amin ya RABBEL alemin

Misafir Avatar
HİLAL55 2019-05-17 10:28:54 @Orhan

sen kadını tanıyormusun ne ima etmeye çalışıyorsun Allah ahiret diyorsun kul hakkına giriyorsun orhan bey tanımıyorsan yorum yapma Allah rahmet etsin de kapat.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Muzaffer kurt 2019-05-16 15:27:38

Kelimenin tam anlamıyla bittiği yer.. Şok, kıyamet alametleri

Avatar
cafer candan 2019-05-17 15:39:02

orhan bey çok boş bi insansınız.kadın bişe yapmıştır demek ne demek?Allah akıl fikir versin size.