banner388

Samsun'da kızların bakışması kanlı bitti

Samsun'da bir kız yan baktı diye başka bir kızı bıçakladı. Olayda bıçaklanan kız ağrı yaralandı.

Samsun'da kızların bakışması kanlı bitti

Samsun'da bir kız yan baktı diye başka bir kızı bıçakladı. Olayda bıçaklanan kız ağrı yaralandı.

26 Haziran 2018 Salı 20:18
Samsun'da kızların bakışması kanlı bitti

Samsun Haber-Samsun'da genç bir kız, yolda yürürken karşılaştığı kızı bakışma mevzusuna bıçaklayarak ağır yaraladı.

Samsun'un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Atatürk Bulvarı Bölge İdare Mahkemesi'nin arkasında gece gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Y.S. (18) yolda karşılaştığı A.Ç.'ye (22) 'neden bakıyorsun' dedi. Tartışmanın çıktığı olayda Y.S. bıçağını çekerek A.Ç.'yi karnından bıçakladı. Bıçaklanan A.Ç. bir araçlar Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alınırken A.Ç.'nin, Bafra'dan Samsun'a arkadaşları ile birlikte gezmek için geldiği öğrenildi. A.Ç'nin hayati tehlikesi devam ediyor. Genç kızı bıçaklayan Y.S. olaydan sonra kaçarken, Kışla Mahallesi'nde bir parkta polis ekipleri tarafından yapılan GBT soruşturması sonucunda Y.S. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Yonca S., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 26.06.2018 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
umay avsar 2018-06-26 23:52:47

Ey turk gencligi eliniz domates sogan dogramaz eliniz bir bez tutmaz eliniz bir ise yaramayinca bicak alir insan desersiniz kitap okumaz arastirma yapmazsaniz o telefonlar sizin beyninizi uyusturmus yazik