banner388

Samsun'da kız kaçıran şahıs yakalandı

Samsun'da zorla kız kaçıran şahıs saklandığı evde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Samsun'da kız kaçıran şahıs yakalandı

Samsun'da zorla kız kaçıran şahıs saklandığı evde polis ekipleri tarafından yakalandı.

26 Nisan 2018 Perşembe 22:52
Samsun'da kız kaçıran şahıs yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda, zorla kız kaçırma suçundan aranan şahıs polis ekipleri tarafından saklandığı evde yakalandı.

1 AYDIR ARANIYOR


33 gün önce Fatih Mahallesi Büyükpark önünde A.Ö. (28) ve A.D. (30)  zorla E.D. (20) isimli genci arabaya bindirerek kızı kaçırdılar. Kaçırma olayının ardından bir vatandaş polis ekiplerini arayarak arabanın plakasını bildirmesi ile polis ekipleri ile kızı kaçıranlar arasında kovalamaca başladı. Polis ekipleri Aktekke yolunda 'dur' ihtarı ile şüpheliler ve kaçırılan E.D. isimli genci yarı baygın halde yakaladılar.


Nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından zanlılar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet savcılığından 2 zanlı için yakalama kararı verilmişti. Şüphelilerden A.Ö. adlı şahıs gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı Bafra Adliyesi tarafından tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi gönderilirken, A.D. isimli zanlı ortalıktan kaybolmuştu.

Polis ekipleri 33 gündür peşinde olduğu A.D.'yi Hacınabi Mahallesi kıskaca aldılar. Polisleri fark eden zanlı eski Tekel binası içine sakladığı pompalı tüfeği alarak kaçmaya başladı.Polis ekipleri kaçmaya başlayan zanlıyı yakalamak için Hacınabi Mahallesi ve Emirefendi Mahallesi'ni ablukaya aldılar.
 

Polis ekipleri pompalı tüfekle kaçan şahsın bir otomobile binip kaçtığı ihbarını değerlendirerek plakası belirlenen otomobili 30 Ağustos İlkokulu önünde yakaladılar.

ARKADAŞI YERİNİ SÖYLEDİ

Otomobil sürücüsü İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Sürücü şahsı Çetinkaya Mahallesi'nde ki evine sakladığını açıkladı. İtiraf üzerine polis ekipleri jandarma ile birlikte Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan eve giderek zanlıyı gözaltına aldılar.

Zanlının elinde bulunan ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İHA

  
 

Son Güncelleme: 26.04.2018 23:05
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunKız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 2018-04-27 00:00:51

İnsanlar Çarşamba için suç bölgesi derler ama bu sitede her gün en az 1 tane Bafra da bir olay oluyor(kaza,adam yaralama,gasp,hırsızlık vs. vs.)

Avatar
bora 2018-04-27 13:53:40

Nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından zanlılar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı...işte böyle bir ülkede yaşıyoruz