banner388

Samsun'da kırmızıda bekleyen araca çarptı! Ölümden döndü

Samsun'da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan kargo aracının sürücü ölümden döndü. 

Samsun'da kırmızıda bekleyen araca çarptı! Ölümden döndü

Samsun'da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan kargo aracının sürücü ölümden döndü. 

19 Mart 2020 Perşembe 13:35
Samsun'da kırmızıda bekleyen araca çarptı! Ölümden döndü

Samsun'un İlkadım ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kargo aracı kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarptı. Kazada kargo aracının sürücüsü hastanelik oldu.

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Barış Bulvarı İlkadım Belediyesi karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Karagöz idaresindeki 55 JM 439 plakalı bir kargo şirketine ait kapalı kasa kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen Bahattin Gökçek'e ait 55 SH 562 plakalı kapalı kasa kamyonete arkadan çarptı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Mehmet Karagöz'e ilk müdahalesini sağlık ekipleri aracın içinde yaptı. Yaralı sürücü 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunSamsun Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2020-03-19 13:52:12

ALLAH şifa versin ama kardeşim sizler nasıl araç sürüyorsunuz öyle şehir içlerinde ralli yapar gibi her zaman böyle olmaz bi masumun canına sebep olursunuz vijdan azabı bitirir insanı tabi vijdanı olanlar için geçerli, bir de bu postanenin sarı araçları buradan ihbar ediyorum trafiğe bunlar şehir içinde ralli yapıyor trafilğe duyrulur

Avatar
FÇelik 2020-03-19 16:00:47

Kesin dikkati başka birşeydeydi. Yoksa orda kırmızı ışıkta bekleyen araca vurmak yetenek ister. Geçmiş olsun her iki tarafa da ALLAH beterinden korusun

Misafir Avatar
mrt 2020-03-19 17:33:05 @FÇelik

muhtemelen telefon dan ya adres sormak için aradı ya da harita da navigasyon

Beğenmedim! (0)