banner388

Samsun'da kazara arkadaşını vurdu

Samsun'da talihsiz bir olay sonucu bir vatandaş yanlışlıkla arkadaşını vurdu.

Samsun'da kazara arkadaşını vurdu

Samsun'da talihsiz bir olay sonucu bir vatandaş yanlışlıkla arkadaşını vurdu.

12 Haziran 2017 Pazartesi 14:12
Samsun'da kazara arkadaşını vurdu

Samsun Haber - Samsun'da silahla şaka olmaz dedirten bir olay yaşandı. Bir genç silahıyla oynarken kazara arkadaşını vurdu. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde meydana geldi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Silahını kurcalayan kişi kazara arkadaşını kalbinin yanından vurdu. Hemen hastaneye kaldırılan N.D kalbi durduğu öğrenildi.Hastanede yapılan ilk müdahalede kalbi çalıştırılan genç sonrasında ameliyata alınıp kurtarılmak istense de kurtarılamadı.

Samsun Cinayet Bürosu,ölen gencin arkadaşı olan 19 yaşındaki H.E.K'nin sağ el parmağından yaralı olduğunu dikkate alıp kişiyi gözaltına alarak ifadesine başvurdu. Polise verilen ifade de silahın ilk ölen gencin elinde olduğu ve ''ateş almadığını''söylediğini belirten H.E.K sonrasında silahı kendisinin eline aldığını ve vurulma anının kazaran gerçekkeştiğini söylediği öğrenildi.

Mahkeme hapis cezasına çarptırdı

Olayın gerçekleştiği gün 18 yaşını doldurmamış olan gencin Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildikten sonra Samsun Adliyesine sevk edildiği öğrenilirken mahkeme bahsi geçen kişi hakkında ''öldürmek'' suçundan 10 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına hükmetti.
 

Son Güncelleme: 12.06.2017 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.