banner388

Samsun'da kaza yapan araç ikiye bölündü! 2 ölü 5 yaralı

Samsun'da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Aracın adeta ikiye bölündüğü kazada 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

Samsun'da kaza yapan araç ikiye bölündü! 2 ölü 5 yaralı

Samsun'da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Aracın adeta ikiye bölündüğü kazada 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

31 Temmuz 2018 Salı 00:14
Samsun'da kaza yapan araç ikiye bölündü! 2 ölü 5 yaralı
Samsun Haber-Samsun'un Terme ilçesinde bir araç karşıdan karşıya geçerken başka bir aracın çarpmasıyla birlikte ikiye bölündü. Korkunç kazada 2 kişi yaşamını yitirdi 5 kişi yaralandı.
Samsun'un Terme ilçesi Kozluk mevkisi Samsun-Ordu karayolu 79. kilometresinde saat 20.00 sularında meydana gelen korkunç kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre Terme'den Ünye'ye doğru seyahat eden S.K. hakimiyetindeki 34 BF 6274 plakalı otomobil Kozluk Kavşağı'nda yola giren M.K. (71) hakimiyetindeki 52 EY 275 plakalı otomobile çarparak otomobili ikiye böldü. Ardından ikiye bölünen aracın parçalarına M.M.B. hakimiyetindeki 55 UE 106 plakalı otomobil çarptı. Kazada otomobil sürücüsü M.K. hayatını kaybederken, M.K.(63), S.K.(32) ve N.K.(54) yaralandı. Kazada araçlardan kopan parçaların etrafa saçılması sonucunda yaya H.A. (60), Ö.Ş. (37) ve E.Ş. (57) yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Terme Devlet Hastanesi ve Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Mustafa Kır, kazadan 2 saat sonra Çarşamba Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen N.K. ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sertan 2018-07-31 11:26:41

71 yaşında ki M.K yı trafiğe salarsan ayrıca külüstür araçları trafiğe çıkartmaya devam edersen sonuçları bu olur. belirli yaşta ki insanlar araç sürmemeli kulağı duymaz gözü görmez trafikte kara düzen araç sürer.işte böyle kendinide yakar başkalarınıda yakar.

Avatar
okucu 2018-07-31 12:46:55

52 PLAKALAR ÇOK SAKAT 52 PLAKA GÖRDÜĞÜNÜZ TAKDİRDE UZAKLAŞIN ÇEVRESİNDEN.

Avatar
Can 2018-07-31 11:59:34

Afedersin ama bu çarpan kişi ne diye geçmiş direksiyon başına kavşağa kontrollü ve hızın düşürülerek geçileceğini bilmiyor mu otobanda ilerler gibi hız kesmeden devam ediyor yine burda suç trafik ışıklarının olmaması ne yapıyor bu büyükşehir belediyesi anlamadım böyle sorumsuzlar olduğu sürece insanların canı daha çok yanar ölenlere Allah rahmet eylesin

Avatar
Vatanperver 2018-07-31 13:27:55

Türkiye ‘de bir zamanlar eğitim almadan sınavsız bir şekilde ehliyet alanlar oldu , bunların başında fındık zengini Ordu geliyor param var ehliyeti alırım zihniyeti trafik de kusurlu aramaya gerek yok 52 gördünmü kusur zaten açık ve net belli ..!!!!!