banner388

Samsun'da kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Samsun'da traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Samsun'da kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Samsun'da traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

09 Eylül 2018 Pazar 14:34
Samsun'da kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik Çaylan Mahallesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 42 yaşındaki Temel Kılıç yönetimindeki römorku odun yüklü 55 EN 483 plakalı traktör, rampa aşağı inerken traktör römorktan kurtulup takla atarak yolun ortasına devrildi. Kazada, traktörün altında kalan sürücü Temel Kılıç olay yerinde hayatını kaybederken, traktörde bulunan 70 yaşındaki Fahrettin Kuru ise ağır yaralandı. 

Kazada yaralanan yaşlı adam sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza yerine gelen ölen sürücünün yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Kendini yerlere atan ölen sürücünün akrabaları güçlükle sakinleştirildiler. 

Temel Kılıç'ın cenazesi Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından traktörün altından çıkartılarak otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 09.09.2018 15:25
Anahtar Kelimeler:
TekkeköySamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahri 2018-09-10 13:35:34

ben bugüne kadar bu yaşıma kadar traktör kazasından sağ çıkmış hiç duymadım.. çok tehlikeli bir araç.. özelikle dikine inişlerde traktöre dikkat edilmesi gerek..