banner388

Samsun'da kayınvalidesinin evini yakan damat adliyede

Samsun'da boşanma aşamasındaki eşinin annesinin evini yakan damat gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Samsun'da kayınvalidesinin evini yakan damat adliyede

Samsun'da boşanma aşamasındaki eşinin annesinin evini yakan damat gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

30 Eylül 2020 Çarşamba 14:06
Samsun'da kayınvalidesinin evini yakan damat adliyede

Samsun'un İlkadım ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin annesini evini yakarken güvenlik kamerasına yakalanan damat polisteki sorgusunu ardından adliyeye sevk edildi. polise yakalandı.

İstasyon Mahallesi'nde önceki gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Y.'ye (75) ait evde küçük çapta yangın çıktı. Kundaklama olma ihtimali üzerine olay polise haber verildi. Yangın söndürülürken, polis güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinden yangını bir kişinin gazete kağıdını tutuşturup pencereden içeri atarak çıkardığını tespit etti. Yapılan araştırma sonucu yangını çıkartan kişinin ev sahibi M.Y.'nin kızı S.P. (46) ile evli olup boşanma aşamasında olan damadı A.P. (55) olduğu belirlendi.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili A.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinde sorgusu tamamlanan A.P., "kundaklama ve genel güvenliği tehlikeye düşürmek, ailesi iç şiddet" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Gazetecilerin, "Evi neden yaktınız?" sorusuna A.P. "Bir bilsem" diye cevap verdi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren zanlı tutuklandı.

Son Güncelleme: 30.09.2020 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2020-09-30 15:49:32

kayınvaldeler bazen insanı çileden çıkartıyor.karı koca arasına girilmez çünkü karı koca bir ömür sürdürecek ama sanki hiç bu dünyadan gitmeyecekmiş gibi davranıyor kayınvaldeler

Avatar
aa 2020-10-10 10:36:25

Bu kadın yıllardır bu adamdan çekiyor. Elişi yaparak evini geçindirmeye çalışıyor. Adam çalışmıyor, alkol alıyor, kadını sürekli dövüyor. Bu zamana kadar iyi dayandı. Allah haklarında hayırlısını nasip etsin.