banner388

Samsun'da kaybolan genç ölü bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde kaybolan gencin sazlıklar arasında cesedi bulundu.

Samsun'da kaybolan genç ölü bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde kaybolan gencin sazlıklar arasında cesedi bulundu.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 13:20
Samsun'da kaybolan genç ölü bulundu

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde iddiaya göre 23 yaşındaki İ.Y. bir arkadaşıyla motosiklete binerek Organize Sanayi Bölgesi Kızılırmak Seddesi’ne gitti. 

Gençlerin burada alkol ve uyuşturucu aldığı iddia edilirken daha sonra ismi öğrenilemeyen genç İ.Y.'yi bırakıp eve gitti.

Gece saatlerinde yoldan geçen bir şahıs motosikleti fark etti ve kimseyi göremeyince polisi aradı. İhbar üzerine inceleme başlatan polis ekipleri uyuşturucu içmede kullanılan kova ile alkol şişeleri buldu.

Gece saatlerinden itibaren kayıp olan İ.Y.'yi bulmak için Samsun Sahil Güvenlik DEGAK-1 ile İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğünde görevli 'Kurbağa Adamlar' ve AFAD ekipleri çalışma başlattı.

Kayıp İ.Y.'yi bulmak için hem karada hem de Kızılırmak'ta çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde 13.00 sıralarında gencin cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İHA



 

Son Güncelleme: 20.08.2018 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.