banner388

Samsun'da kavgada akılalmaz olay!

Samsun'da 2 kişi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında şahıslardan biri diğerinin kulağını ısırarak kopardı.

Samsun'da kavgada akılalmaz olay!

Samsun'da 2 kişi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında şahıslardan biri diğerinin kulağını ısırarak kopardı.

05 Eylül 2019 Perşembe 17:08
Samsun'da kavgada akılalmaz olay!

Samsun'un Atakum ilçesinde çıkan kavgada 1 kişi kavga ettiği şahsın kulağını ısırarak kopardı.

Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde gece meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre O.E.(37) ile Ö.Ç.(25) arasında kavga çıktı. Kavga sırasında O.E., Ö.Ç.'nin sol kulağını ısırarak kopardı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine giden Denizevleri Polis Merkezi ekipleri, Ö.Ç.'yi kanlar içinde buldu. Olayla ilgili O.E., Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kulağı kopan Ö.Ç. ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı. Ancak, kupan kulağın yerine dikilemediği öğrenildi. Polisteki sorgulanması tamamlanan O.E., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.E., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ee 2019-09-05 20:18:48

bu kavka bizim mahallede oldu. kavgayı yapanları da tanıyorum ama sizin verdiğiniz bilgilerle uzaktan yakından alakası yok. olay var doğru ama sizin anlattığınız gibi değil. sallamayın!

Misafir Avatar
eee sonra 2019-09-06 09:35:19 @ee

anlat panpa dinliyoruz..

Beğenmedim! (0)
Avatar
FERDİ AKTAŞ 2019-09-06 08:47:12

Az önce sapık haberinin altınada yorum yaptım bunların gazetecilikle alakası yok adliyenin önünde yatıyolar akşama kadar karartılmış bir fotoğraf hadi yAllah, yazık kocaman şehrin gazetesine bak.