banner388

Samsun'da kavga ettiği dolmuşçu yerine başkasını vurdu

Samsun'da bir kişi kavga ettiği dolmuşçu yerini başka bir dolmuşçuyu silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Samsun'da kavga ettiği dolmuşçu yerine başkasını vurdu

Samsun'da bir kişi kavga ettiği dolmuşçu yerini başka bir dolmuşçuyu silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 17:41
Samsun'da kavga ettiği dolmuşçu yerine başkasını vurdu

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Yabancılar Pazarı girişinde dolmuşların dur-kalk yaptığı yerde kimliği belirlenemeye şahıs ile dolmuş şoförü kavga etti.

İddiaya göre kısa süre sonra arkadaşlarıyla olay yerine gelen şahıs tartıştığı şoför yerine başkasını silahla vurarak yaraladı.

Dolmuş şoförü K.A. silahlı saldırıda karnından yaralanırken başka bir dolmuş şoförü arkadaşı tarafından Gazi Devlet Hastanesine götürüldü. K.A.'yı vuran kimliği belirsiz şahıs ise arkadaşlarıyla otomobile binerek uzaklaştı.

K.A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken güvenlik güçleri her yerde saldırganları arıyor.

Kaynak: İHA


 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDolmuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-05-12 19:41:19

Emniyet Samsun'da yetersiz. Ortalık psikopat dolu. Ne yapalım? Biz de mi belimize tabanca takıp dolaşalım?

Avatar
aysun 2018-05-12 20:47:46

bu olayin en basina sahit oldum.once kavga ettiler.kimseye aldiris etmeden agiza alinmayacak kufurler ettiler.sonra kavga edenlerden birisi olay yerinden kosarak gitti giderkende geri gelecegini ve gunlerini gosterecegini haykiriyordu.demekki geri gelmis hemde silahla.oradaki dolmus soforleri ve simsarlar her an tehdit zaten.sehrin gobeginde bu tip seyler hic hos degil.

Avatar
Ayhan Pınarcı 2018-05-12 17:57:47

Dolmuşçu esnafının vurulması mı yanlış esnafın vurulması mı haber? Geçmiş olsun.

Avatar
kasım hut 2018-05-13 09:51:24

dolmuşlar. minübüsler, bunların samsunda dokunulmazlıkları var.tüm trafik kurallarını ihlal ederler, polis bakar,trafikte hem suçludur hemde güçlü.tek başlarına uysal, fakat 3-5 kişi olduğunda asarlar, keserler.

Avatar
Bilir Kişi 2018-05-13 10:08:53

Bu dolmuşculuk Türkiyenin her yerinde aynı, uyuşturucu, hırsızlık toplanıp kavga etmek akla gelebilecek hertürlü şey,Soru şu NİYE:bence eğitimsiz insanların kolayca para kazanabilceği bir kapı yani tarlanı ineğini sat hat al günlük para gelsin ver bitane ehliyetli kopuğa müslüm baba eşliğinde çıksın direksiyona sıra arası yapıştır,Şimdi yusuf ziya denen şahsiyet oy için bunlara yolda verdi, malesef ülkenin hali,Deve misali...

Avatar
YAHYA KARA 2018-05-13 12:39:18

ORADA BİR VURGUN OLACAĞI BELLİ DEĞİLMİYDİ.ORADA KANUN YOK,NİZAM YOK.DOLMUŞCUYA UYSAN ORADA HERGÜN KAVGA EDERSİN.DOLMUŞÇU ARKADAŞLAR KUSURA BAKMASIN AMA YOL SADECE ONLARA AİT DEĞİL.ONLAR YAVAŞ GİDER,HIZLI GİDER ,YOL ORTASINDA DURUR BEKLER SEN YAPAMAZSIN BİRŞEY DİYEMEZSİN.EMİN OLUN O YOLU KULLANAN İNSANLARIN % 80 İ BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUR.GEÇMİŞ OLSUN.

Avatar
SAMSUN 2018-05-13 10:27:47

ORTALIK PİSKOBAT DOLU.. DURUM İYİ DEĞİL. BİR AF ÇIKACAK YANDI MİLLET..

Avatar
sasa 2018-05-13 12:59:08

biara akp li bakan milletce silahlanmamız lazım demişti alın işteeee