banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Karla Mücadele Sürüyor

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Samsun’da Bafra Belediyesi yeni mahalle olan köylerde karla mücadeleye devam ediyor.

banner269

Samsun'da Karla Mücadele Sürüyor

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Samsun’da Bafra Belediyesi yeni mahalle olan köylerde karla mücadeleye devam ediyor.

21 Aralık 2016 Çarşamba 14:28
Samsun'da Karla Mücadele Sürüyor

Özellikle yüksek kesimlerde bulunan yerleşim yerlerinde olumsuz yönde etkiler yaratan yoğun kar yağışıyla mücadele tüm hızıyla sürüyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Gökçekent Mahallemizde heyelan meydana geldi. Ekiplerimiz ve iş makinelerimiz anında müdahale etti. Darboğaz, Yeşilköy, Dikencik, Sarpun, Meşelitürkmenler, Esençay, Ortadurak, Hacığlu, Asmaçam, Ağaçalan, Çulhakoca Mahallelerimizde karla mücadele kapsamında yol açma çalışmaları yapıldı" dedi.

İlçe merkezinde bir problem olmadığını söyleyen Başkan Şahin, "Yüksek mahallelerimizde yoğun kar yağışı yaşandı. Meteoroloji ile sürekli temas halindeyiz. Yoğun kar yağışına karşı elimizdeki imkanlar dahilinde hazırlıklarımızı yapmıştık. Yolları kapanan mahallelerimize anında müdahale ettik. Halkımızın mağdur olmaması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İş makinelerimizi ve personellerimizi yolları kapanan mahallelerimize yolladık. Büyükşehir Belediyesi ile de sürekli temas ve koordine halindeyiz. Amacımız insanlarımızın mağdur olmamasıdır. Yoğun kar yağışlarında toplumsal dayanışma ve yardımlaşma da önemlidir. Hemşerilerimiz bu konuda her zaman duyarlı olmuştur" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 22.12.2016 17:23
Anahtar Kelimeler:
SamsunKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.