banner388

Samsun'da karı-kocaya hırsızlıktan gözaltı

Samsun'da karı ve koca hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Samsun'da karı-kocaya hırsızlıktan gözaltı

Samsun'da karı ve koca hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

18 Ekim 2018 Perşembe 15:58
Samsun'da karı-kocaya hırsızlıktan gözaltı

Samsun Haber-Samsun'da bir marketten bebek bezi, havlu ve içki çalan karı-koca gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde bir markette meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre karı ve koca bebek bezi, içki ve havlu çalarak marketi terk etti. Ürünlerin bulunduğu rafların boş olduğunu fark eden market çalışanları kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında karı ve kocanın 649 liralık 3 şişe içki, 100 lira değerince bebek bezi ve 20 lira değerince havlu çaldıkları tespit edildi. Durumun polis ekiplerine bildirmesi sonucunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri kamera kayıtlarından yola çıkarak C.A. (51) ve S.A.'yı (46) yakalayarak gözaltına aldı. Karı-koca, Denizevleri Polis Merkezine teslim edildi. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen C.A. ve S.A., Samsun Adliyesine sevk edildi.  Olayla ilgili gözaltı sayısı 3'e yükseldi. 2 kişi hırsızlık yaparken  T.K.'nın (18)  güvenlik görevlisini oyaladığı tespit edildi.  Söz konusu olayla ilgisi bulunan T.K.'nin ise cezaevinde olduğu öğrenildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren karı-koca mahkemece serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren T.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 18.10.2018 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dönerci Hasan usta 2018-10-19 00:55:45

Niye daha düne kadar 3tane cahil çocuğu bisiklet çalmaktan tutuklayan zihniyet hani nerdesiniz bu eşek kadar insan müsfettelerini tutuklamıyor.bu adalet ayıp ayıp yediniz ufacık çocukları çıktıklarında suç makinası olmazlar inşAllah sayenizde cezaevi gördüler

Avatar
ADLİ KONTROL 2018-10-19 08:59:10

bu adli kontrol şartı da olmasa hırsızlar tecavüzcüler nasıl dolaşacak dışarıda