banner388

Samsun'da karı-koca tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan karı-koca çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'da karı-koca tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan karı-koca çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 13:42
Samsun'da karı-koca tutuklandı

Samsun'da FETÖ'nün örgüt evine gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan karı-koca mahkemece tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütü kapsamında firar olan ve örgüt evlerinde saklanan şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik çalışma yaptı. KOM ekipleri, Atakum ilçesinde örgüt evine yaptıkları baskında 5 adet ByLock kaydı bulunduğu iddia edilen, Sinop Ağır Ceza Mahkemesince yakalama kararı olan, FETÖ'nün müzahir kurumunda SGK kaydı bulunan, kapatılan Bank Asya'da arttırılan hesap hareketlerinin olduğu tespit edilen ve askeri mahrem yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde olduğu tespit edilen G.Ö. ile 2 adet ByLock aboneliği bulunduğu ileri sürülen Sinop Ağır Ceza Mahkemesince yakalama kararı olan, örgütün müzahir kurumunda SGK kaydı olan ve örgütün yapılanması içerisinde ev ablalığı yaptığı şeklinde tespit edilen A.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. 
KOM Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan karı-koca Samsun Adliyesine sevk edildi. G.Ö. ile A.Ö., Sinop Ağır Ceza Mahkemesine Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanıp ifade verdi. Karı-koca "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.