banner388

Samsun'da karı-koca FETÖ'den yakalandı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte ait gaygubet evinde saklanan karı-koca yakayı ele verdi.

Samsun'da karı-koca FETÖ'den yakalandı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte ait gaygubet evinde saklanan karı-koca yakayı ele verdi.

16 Kasım 2018 Cuma 00:30
Samsun'da karı-koca FETÖ'den yakalandı

Samsun Haber-İstanbul polisi tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski doçent ve karısı Samsun'da örgüte ait gaygubet evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesinde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari olan ve gaygubet evlerinde saklanan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında İstanbul 11. Sulh Ceza Hakimliğince aranan Bank Asya'da katılım hesabı bulunan, doktor olduğu şeklinde bilgisi olan ve sahte kimlik kullandığı tespit edilen F.Ş. adlı kadın ile yine İstanbul 11. Sulh Ceza Hakimliğince aranan, ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen, KHK ile doçent unvanı ile ihraç edildiği ortaya çıkan ve sahte kimlik kullandığı tespit edilen A.Ş.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan karı-koca Samsun Adliyesine sevk edildi. F.Ş.'nin Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile İstanbul'daki mahkemeye bağlanması karar verildi ancak gün boyu Samsun Adliyesinde bekleyen karı-koca yeniden Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. A.Ş.'nin İstanbul'a gönderileceği, F.Ş.'nin yarın yeniden Samsun Adliyesine sevk edileceği öğrenildi. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.