banner388

Samsun'da kardeşlerin bıçaklı "çöp" kavgası! 1 ölü

Samsun'da 2 kardeş arasından çöp nedeniyle kavga çıktı. Kavgada  kardeşin diğer kardeşi bıçaklaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da kardeşlerin bıçaklı "çöp" kavgası! 1 ölü

Samsun'da 2 kardeş arasından çöp nedeniyle kavga çıktı. Kavgada  kardeşin diğer kardeşi bıçaklaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

23 Eylül 2019 Pazartesi 09:40
Samsun'da kardeşlerin bıçaklı "çöp" kavgası! 1 ölü

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kardeşlerin arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kardeşler arasında çöp yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Yaylageriş Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre B.Ö. (63) ile kardeşi M.Ö. arasında bahçe kenarına döküldüğü iddia edilen "çöp" yüzünde kavga çıktı. Tartışmanın büyümesiyle M.Ö.'nün eşi H.Ö., kızları S.Ö., E.Ö., S.Ö.'de olaya karıştı. Çıkan kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan 5 çocuk babası B.Ö. ağır yaralandı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Özel bir hastaneye kaldırılan B.Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

AİLE GÖZALTINDA

Olayla ilgili M.Ö., eşi ve 3 kızı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kızlardan birinin amcasını öldürdüğü iddia edilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.


 

Son Güncelleme: 23.09.2019 09:49
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerimcan 2019-09-23 12:31:13

Samsun ozellikle carşamba tekkekoy civari boyle olaylarin merkezi oldu. Tabi adalet hukukda olmayinca eğitimde yok sonuc boyle olaylar. Bitirdiler bir memleketi sata sata bari bu cahil halkida satin

Avatar
Kardeşim 2019-09-23 09:49:07

İnsan yaşlandıkça mal hırsı gözünü bürürmüş.
Kardeşi geçtim kim olursa olsun, çöp yüzünden insan diğer insana bıçakla saldırması
Kur-an ve Sünnetten haberi olmayan, sorsan Elhamdülillah Müslümanım diyen mahallesinde salyangoz satılmasına müsaade etmeyen kara cahil insanlar.
Şimdi başınızı iki dizinizin arasına alın ve düşünün değmezmiş deyin hatta ve hatta o kışkırttı bu teşvik etti diye birbirinizi kötülemeye başlayın.

Avatar
Aliş 2019-09-24 00:02:02

Tekkeköyde 18 ay içinde 6.7 cinayet işlendi 15.ın üzerindede yaralama olayı var saat 8den sonra can güvenliği sıkıntılı insanlar patlamaya hazır bomba gibi ALLAH yardımcımız olsun