banner388

Samsun'da karakol yanındaki marketten hırsızlık

Samsun'da kimliği henüz tespit edilemeyen hırsız karakolun yanında bulunan marketi soydu. Marketin 2 yıl içinde 3. kez soyulduğu öğrenildi.

Samsun'da karakol yanındaki marketten hırsızlık

Samsun'da kimliği henüz tespit edilemeyen hırsız karakolun yanında bulunan marketi soydu. Marketin 2 yıl içinde 3. kez soyulduğu öğrenildi.

22 Ocak 2020 Çarşamba 16:03
Samsun'da karakol yanındaki marketten hırsızlık

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir markette hırsızlık meydana geldi. Kimliği henüz belli olmayan hırsız markette bulunan sigara, bilgisayar ve parayı çalarak kayıplara karışırken aynı marketin 2 yılda 3. kez soyulduğu öğrenildi.

BÜYÜK VURGUN

İlyasköy Mahallesi İlyasköy Polis Merkezi yanında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre gece saatlerinde Bahri Özdemir'e ait olan marketin camdan kapısını zorlayarak açan hırsız yaklaşık 10 bin lira değerinde sigara, 500 lira civarında bozuk para, içinde 15 bin lira değerinde barkod okuma programı bulunan laptop ve alarm güvenlik sisteminin kontrol panelini yerinden sökerek kayıplara karıştı. Hırsızın poşete doldurduğu şekerleri almadığı ve sadaka kutusuna dokunmadığı belirtildi. 

Sabah iş yerini açtığında hırsızlık olayını fark edince polise şikayete bulunan Bahri Özdemir, "Kapıyı zorlayarak içeri girmişler. Sigaralarımı, bilgisayarımı ve bozuk paralarımı almışlar. 2 yıl içinde daha önce de iki defa daha soyuldu. Hırsıza ceza yok. Hemen dışarı salıyorlar ve dışarıda geziyor. Hırsıza ceza yok, nasıl kanunsa. Sabahın 07.00'sinden akşamın 23.00'üne kadar çalışacağız hırsız gelip burayı soyup gidecek. Ondan sonra çıkacağız hakimin karşısına, 'niye alarm takmadım' diye bana kızacak. Hırsıza da denetimli serbestlik" diye tepkisini dile getirdi.

HIRSIZA SESLENDİ

Hırsıza seslenen Bahri Özdemir, "En azından çaldın, tamam. En azından bilgisayarımı verseydin. Onda ürünlerin fiyatlarını belirleyen barkod okutma programı var. Ben alışveriş daha yapamıyorum. En azından onu bıraksaydı" şeklinde konuştu.

Markette çalışmalarını sürdüren polis ekipleri hırsızın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Hırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan... 2020-01-22 17:19:40

Adalet hırsıza , torbacıya ceza vermicekse adalet niye varki??

Avatar
Erhan... 2020-01-22 16:33:09

Yazık arkadaş yazık adamcağız sabahtan geceye kadar çalışacak.Şerefsiz , namussuz hırsızlarda gelip tüm emeğini çalacak.Yakalansalarda denetimli serbestlik alacak.Ne güzel adalet be.Ondan sonra niye hırsızlık arttı.Ceza vermezsen hırsızlar dahada yürekleniyorlar...

Avatar
Geçmiş olsun 2020-01-22 17:08:23

Hakimide biraz dinleseydin 3ncüye soyulmazdın şimdi taktırırsın alarmı

Avatar
Esnaf 2020-01-22 18:09:34

Çok garip bu işte bi tuhaflık var

Avatar
Lazo 2020-01-22 21:05:14

Yasa cikcakya yaparlar hırsızlık uyusurucu herşey yaparlar devlet salcak bunlar yapcak .icerdekiler ıslah olmamış vicdanlari kalmamis cikcak lar bide huzur bozcaklar verin devlet büyükleri af yasanizi bunlar bu millete acimiyorlarki siz devlet büyükleri açıyonuz bir yasa verirken cikarcakken her gün manşetlere bakın suçlar azaldimi cogaldimi bakın takıl edin kimse affi haketmiyor bu millet kabul etmiyor bu taslagi

Avatar
Hadi ya 2020-01-23 05:25:16

Polislerin etrafta kamera görüntüsü aramasına gerek yok karakolun kendi kamerası çekmiştir hayret birşey hırsızdaki cesarete bak !Be adam sende hiç mi akıllanmadın bir alarm takdırsaydın hiç olmazsa hırsız karakolun dibi alarmın ışığını bile görse böyle birşey yapmazdı

Avatar
EKOO 2020-01-23 13:35:41

karakolun önünde duran nöbetçi arkadaşa söyleyin dışarda turlasın içerde uyumasın bence...