banner388

Samsun'da Kara İlginç Çözüm

Samsun'u etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Samsun'da Kara İlginç Çözüm

Samsun'u etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

01 Şubat 2017 Çarşamba 14:34
Samsun'da Kara İlginç Çözüm
Samsun Haber- Samsun'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle heryer beyaza büründü. Araçların yollarda kaldığı kentte vatandaşlar yolda yürümekte güçlük çekti. Bu duruma Samsun'un Bafra ilçesinde yaşamını sürdüren bir kişiden ilginç bir çözüm geldi. Vatandaş buzda kaymamak için ayakkabısına zincir taktı.

Görülmemiş Yağış

Üç gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı sonucu ilçe merkezinde kar kalınlığı yarım metreyi buldu. İş yerlerine gelen esnaflar ellerinde küreklerle dükkanının önünü açmak için çaba sarf etti. İş yerinin önünü temizleyen bir vatandaş, "Bu sene aşırı bir şekilde kar yağdı. Görülmemiş bir kar yağışı oldu. Kaç gündür temizle temizle bitmiyor, çile çekiyoruz. Perişan haldeyiz" dedi.

Ayakkabısına Zincir Taktı

Yoğun kar yağışı nedeniyle aracı karla kaplanan bir vatandaş ise hortumla su tutarak karları temizlemeye çalıştı.

Kızılırmak Sanayi Sitesi Milli Piyango Öğrenci Yurdu yolunda ise kayan tır trafiği aksattı. Yolun trafiğe açılması için sanayi esnafı seferber oldu. Tırı kaydığı yerden çıkartamayan esnaf çareyi polisi aramakta buldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma meydana gelmesi sonucunda sanayi de makasçılık yapan Aziz Varilci isimli vatandaş, kaymamak için ayakkabısına kendi geliştirdiği sistemle zincir taktı. Varilci, “Kendi imalatım. Orijinal, yan sanayi değil. İsteyene 15 liraya yaparım” ifadesini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.