banner388

Samsun'da Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek?

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre, Samsun genelinde havanın yoğun kar yağışlı olması bekleniyor.

Samsun'da Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek?

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre, Samsun genelinde havanın yoğun kar yağışlı olması bekleniyor.

31 Ocak 2017 Salı 09:10
Samsun'da Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek?
Samsun Haber- Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinin çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının; Samsun ve Ordu çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun olması bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli (40-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI : Kar yağışının Samsun ve Ordu çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun (20cm ve üzeri) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, Buzlanma ve don olayı, Çığ tehlikesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bölgemizin kıyı kesimlerinde hafif, iç ve yüksek kesimlerinde ise kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, zirai don vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Samsun genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı havanın Çarşamba gününden itibaren etkisini yitirmesi bekleniyor.



Son Güncelleme: 31.01.2017 18:39
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ozkan 2017-01-31 22:19:32

Soforluk yapıyorum alllaaaah seven acsın yolları mahv oldum 3kez kaldım yazık günah degilmı arac kurtarmayı arıyorum cok tıpı varmis gonderemıyorlarmıs manyakmısınızyazınmı cagırım ozaman da cok sıcak demeyın 4 saat kendi halkımla mücadele ederek cıktım hepsine teşekkür ediyorum sız gelmeyin halkımızın calısıyor arabaları itiyor vatansever insanlarımız TSK ediyorum 05327719893 mehmett