banner388

Samsun'da kar nedeniyle ağaç yıkıldı

Samsun'da dallarında kar biriken ağaç ağırlığa dayanamayarak yıkıldı.

Samsun'da kar nedeniyle ağaç yıkıldı

Samsun'da dallarında kar biriken ağaç ağırlığa dayanamayarak yıkıldı.

18 Mart 2022 Cuma 16:47
Samsun'da kar nedeniyle ağaç yıkıldı

Samsun’da dün geceden itibaren etkili olan kar şehri beyaza bürüdü. Kar yol ve kaldırımların yanı sıra evlerin çatıları ve bitki örtüsünün üzerini kapladı. Şehir merkezinde kar kalınlığı yer yer 15 santimetreyi buldu.

Karın ağırlığı nedeniyle bazı zararlar da meydana geldi. İlkadım ilçesi Orhaniye Sokak üzerinde bir ağaç yıkıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay ucuz atlatıldı. Ağaç, İlkadım Belediyesi ekiplerince parçalara ayrılarak sokaktan kaldırıldı.

Çevreden geçerken yıkılan ağacı gören İlyas Kaynar, “Samsun’da son 2 gündür kar yağışı arttı. Uzun süredir böyle bir kar yağışı görmemiştik. Hatta çevrede ağaçlar bile yıkılmış. Samsunlular olarak şaşırdık. Ekipler de yıkılan ağacı kaldırıyorlar” dedi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 18.03.2022 17:27
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberKarAğaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.