banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da kan donduran olay!

Samsun’da meydana gelen olayda Tekkeköy ilçesinde tanınmaz halde bir kadın cesedi bulunmuştu.

banner269

Samsun'da kan donduran olay!

Samsun’da meydana gelen olayda Tekkeköy ilçesinde tanınmaz halde bir kadın cesedi bulunmuştu.

08 Kasım 2017 Çarşamba 21:54
Samsun'da kan donduran olay!

Samsun Haber- Samsun’un Tekkeköy ilçesinde çürümüş halde bulunan kadın cesedinin 4 çocuk sahibi 50 yaşındaki Meliha S.’ye ait olduğu yapılan DNA testi neticesinde belirlenmişti. Söz konusu kurbanın cinayet soruşturması kapsamında tutuklanan eski sevgilisi ve sevgilisinin kardeşi hakkındaki yargılanma sürecine başlandığı bilgisine ulaşıldı. Alınan bilgiye göre, Atakum ilçesinde yaşayan Meliha S. Hastaneye gitmek amacı ile evinden ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Kadının cesedi ise Tekkeköy Costal civarında bulunan kumsalda kaybolduktan aylar sonrasında bulunmuştu. Kurbanın öldürülmesi konusunda şüphelenilen şahıslar olan kurbanın eski sevgilisi 46 yaşındaki Yusuf B. Ve 39 yaşındaki Ahmet B. Gözaltına alınmıştı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Gözaltı sonrasında ise tutuklu yargılanmasına karar verilen Yusuf B. 'nin "adam öldürmek" tutuksuz yargılanmasına karar verilmiş olan kardeşi Ahmet B.'nin ise "suç delillerini gizlemek" suçundan dava edildiği öğrenildi. Samsun 1. Ağır ceza Mahkemesinde bugün gerçekleştirilen davanın ilk aşamasında Yusuf B. ve Ahmet B. Duruşmada yerlerini aldılar. Yusuf B. Duruşmada kendini şu şekilde savundu, "Meliha S. ile 13-14 yıl önce arkadaş olduk. 4-5 yıl arkadaşlığımız devam etti. Kendisinden ayrıldım ancak benim peşimi bırakmadı. Sürekli telefon açıyor görüşmek istiyordu. Kendisiyle buluştuk. Ünye ilçesine götürmemi söyledi. Birlikte Ünye'ye gittik. Benimle birlikte olmak istedi ben hasta olduğumu söyleyip kabul etmedim. Terme Akça'ya geldik. Daha sonra da Tekkeköy Costal mevkisine gidip burada yemek yedik. Daha sonra kendisini Samsun Atakum Balaç'taki evine bıraktım. Kaybolduğunu duydum. Benim işyerime polis olduğunu söyleyen kişiler geldi. Meliha ile ilgili bilgiler sordular. Daha sonra onların polis olmadığını öğrendim. Suçlamaları kabul etmiyorum"

Kurbanın eski sevgilisinin kardeşi olan Ahmet B. ise söz konusu olayla kendisinin bir alakasının bulunmadığını belirterek, "Telefonumun olayın olduğu bölgeye yakın yerde sinyal vermesi tamamen tesadüftür. Suçlamaları kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı. Söz konusu duruşma 23 Ocak 2018 tarihine ötelendi.

Son Güncelleme: 09.11.2017 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.