banner388

Samsun'da kamyonet ile tır çarpıştı

Samsun'da kamyonet ile tırın çarpıştığı kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Samsun'da kamyonet ile tır çarpıştı

Samsun'da kamyonet ile tırın çarpıştığı kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

24 Kasım 2017 Cuma 22:01
Samsun'da kamyonet ile tır çarpıştı

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi otogar kavşağı çevre yolu üzerinde akşam saat 20:30 sularında meydana gelen trafik kazasında kapalı kasa kamyonet ile tır çarpıştı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre Cafer P. yönetimindeki 16 G 477 plakalı kapalı kasa kamyonet, aynı istikamette seyir halinde olan Selahattin T. yönetimindeki 01 1013 H çekici, 663 BF dorse Kırgız plakalı tırın dorsesine çarptı. Yaşanan kazada kamyonet sürücüsü Cafer P. ile eşi Necbure P. yaralandı.



Yaralılardan Necbure P. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Cafer P. ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.



Necbure P.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve ağır yaralandığı öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 24.11.2017 22:06
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.