banner388

Samsun'da kamyondan hırsızlığa 10 gözaltı

Samsun'da limandan çıkan kamyonlardan hırsızlık yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da kamyondan hırsızlığa 10 gözaltı

Samsun'da limandan çıkan kamyonlardan hırsızlık yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

27 Aralık 2019 Cuma 10:41
Samsun'da kamyondan hırsızlığa 10 gözaltı

Samsun limanından çıkan kamyonların dorsesinde bulunan buğday ve kömürleri çalanlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekkeköy ilçesindeki limandan çıkan buğday veya kömür yüklü kamyonların seyir halinde veya park halindeyken kamyon kasasının kapaklarını açıp ya da üzerilerinden buğday ve kömürleri yola döküp buradan toplayıp çalıp satan şahıslara yönelik bu sabah ilçede çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve ilçe ekiplerin de yer aldığı 300 polis katıldı.

Operasyonda "açıktan hırsızlık" suçundan 5'i 18 yaşından küçük 10 kişi gözaltına alındı. Polis operasyon sırasında çeşitli suçlardan aranan 2 kişiyi de yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-12-27 11:36:12

Hele şükür bunu kaç yıldır yapıyorlardı yapanlarda oradaki çingeneler oradaki yerleşim alanlarını değil kaldırmanız lazım çoğunda tapu vb. birşey yok!

Avatar
Habib cici 2019-12-27 17:25:15

Şükürler olsun daha bir hafta önce aracımın önüne çıktı 6 çocuk ellerinde taşlarla aracima saldırdılar mecbur durmak zorunda bırakıyorlar insanı fakat durmayıp devam ediyorsun çünkü dursam arabadan aşağıya insem kafam gözüm ayrılacak emniyet guclerimize teşekkür ediyorum

Avatar
AAD 2019-12-28 10:18:59

Çok gec kalınmış bi baskın o yolu kullanamıyorduk kücük cocuklara hırsızlık yaptıroyor aileleri ..ZORLA ARABALARI DURDURP NE VAR NE YOK ALIYOR ZARAR VERİYORLAR..

Avatar
minik 2019-12-28 13:09:12

2 gun sonra salacaksaniz bosuna tutmayin