banner388

Samsun'da kafasında poşetle ölü bulundu!

Samsun'da bir kişi kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Samsun'da kafasında poşetle ölü bulundu!

Samsun'da bir kişi kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

11 Eylül 2019 Çarşamba 16:11
Samsun'da kafasında poşetle ölü bulundu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişi kafasına evinde kafasına poşet geçirilip poşet boynuna lastikle bağlı halde ölü olarak bulundu.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.S. (29), evlerinde kafasına poşet geçirilmiş ve poşetin ağız kısmı da boynuna bağlanmış halde bulundu. Olay polise ve 112 acil servis ekiplerine haber verildi. Eve giden sağlık ekipleri Savaş S.S.’nin öldüğünü tespit etti. S.S.’nin kafasındaki poşette kan izine rastlandı. 

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

S.S.’nin kafasına poşet geçirip boynuna da poşeti don lastiği ile bağlayarak havasız kalıp intihar mı ettiği yoksa başka bir şüpheli durum olup olmadığı araştırılıyor.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meltem 2019-09-12 17:37:21

Kafamiza ne gecirilip ölecegimiz belli degil evde bile guvenli degiliz kim tarafindan öldurülecegiz o da belli degil artik azrailimiz kim sansimiza kalmis