banner388

Samsun'da kadınlara özel çarşı

Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile 8-9-10 Mart tarihlerinde kadınlara özel çarşı kurulacak.

Samsun'da kadınlara özel çarşı

Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile 8-9-10 Mart tarihlerinde kadınlara özel çarşı kurulacak.

04 Şubat 2018 Pazar 13:42
Samsun'da kadınlara özel çarşı

Samsun Valiliği İl İstihdam Kurulu ve Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri dolayısıyla kadınların emeklerinin pazarla buluşması iç pazarda tanınması amacıyla 8-9-10 Mart tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesinin Çok Amaçlı Salonunda (Eski Samsun Büyük Otelin Yeri) üç günlük bir Samsun Amazon Çarşı adıyla bir etkinlik düzenlenecek.

Samsunlu basarılı isimleri, Valiliğin İl Kadın Hakları Kurulunda bir araya geldi. Etkinliğe Kurul Koordinatörü Hicran Hanım, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalemi Hanife Hanım, Kurul üyesi Elvinder Başkanı Yeşim Hanım, Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Satı Hanım, Kikap Derneği Başkanı Yasemin Hanım katıldı.  Etkinlikte, 8-9-10 Mart tarihleri arasında kurulacak olan çarşı ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Arzu Bedir etkinlikteki konuşmasında, "Bu çarşıyla bize gelecekte gerçek bir çarşı sözü veren Büyükşehir Belediyemize daima çözüm bulan Hanife Hanım a, Valiliğimize ve Yıllardır istihdam konusunda hep yanımızda olan bizden emeğini esirgemeyen önümüzü açan Kosgep projelerinde bizi yüreklendirip destekleyen Elvinder Başkanı Yeşim Gürsoy Hanım başta olmak üzere bütün kurul üyelerine çok tesekkür ederiz" dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2018 13:34
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.