banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Kadınlar Anıta Çelenk Bıraktı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenledi.

banner269

Samsun'da Kadınlar Anıta Çelenk Bıraktı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenledi.

08 Mart 2017 Çarşamba 13:44
Samsun'da Kadınlar Anıta Çelenk Bıraktı

Samsun Haber - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı’nda kamu kurumlarının ve STK’ların katılmasıyla birlikte tören yapıldı. Anıta çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
Samsunlu kadınlar adına konuşan Sakine Baykan, “Kurtuluş Mücadelesi günlerinde kadınlarımız, vatanını savunmak için erkeğiyle omuz omuza verdiler. Kağnı başlarından savaş siperlerine, hastanelere, aşhanelere, daktilo başından kalkarak miting kürsülerine koşarak her yerde ter döktüler, can verdiler. Ülkenin bağımsızlığına harç oldular” dedi.

Törene ayrıca Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Tekin Balcı, CKD, ADD, CHP, Eğitim-İş Sendikası, VP, ÜKD, SAKDER ve Samsunlu kadınlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.