banner388

Samsun'da kadın kaymakam denetime çıktı

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın, incelemelerde bulundu.

Samsun'da kadın kaymakam denetime çıktı

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın, incelemelerde bulundu.

20 Şubat 2018 Salı 16:06
Samsun'da kadın kaymakam denetime çıktı

Samsun haber - İl-İlçe Jandarma Komutanlıkları ve İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, Samsun'un Salıpazarı ilçesinde yol denetimi yaptı. Salıpazarı İlçe Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, denetimy apan İl-İlçe Jandarma Komutanlıkları ve İlçe Emniyet Amirliği ekiplerini ziyaret ederek bilgi aldı.

Kontol için dururulan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Günaydın, iyi yolculuklar diledi. Yapılan uygulama için Samsun İl Jandarma Komutanlığından takbiye gelen ekipten bilgi alan Günaydın kontrollerin emniyet ve asayişin temini için önemli olduğunu vurguladı. Günaydın, bu tür uygulamaların art niyetleri kişilerin suç işlemesinin önüne geçtiğini söyledi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil ibrahim özbakış 2018-02-20 17:25:25

Türkiyem sen güzelsin şu halkın mutluluğuna bakınız bir kaymakam hemde bayan yolda halka sorular sorup muhabbet edecek. bu ne kibarlık ,ne mutevazilik.güzel türkiyemm

Avatar
AHMET 2018-02-21 11:53:57

DENETİME KIŞ AYIN TOPUKLU YAZLIK AYAKKABI İLE GİDEN İLK KAYMAKAM , ACABA KAÇ DAKİKA DAYANABİLDİ SOĞUK HAVAYA

Avatar
Beyhan 2018-02-21 18:27:01

sonra imamlarla toplantı yaptı.camilerde bayan bölümlerinin de temiz ve ferah olmasını istedi.Kaymakamımız her an her yerde karşımıza çıkabiliyor.