banner388

Samsun'da kadın hırsızlar yakayı ele verdi

Samsun'da girdikleri iki ayrı evde hırsızlık yapan 3 kadın gözaltına alındı.

Samsun'da kadın hırsızlar yakayı ele verdi

Samsun'da girdikleri iki ayrı evde hırsızlık yapan 3 kadın gözaltına alındı.

21 Kasım 2018 Çarşamba 12:03
Samsun'da kadın hırsızlar yakayı ele verdi

Samsun'un Fevziçakmak Mahallesinde girdikleri iki ayrı evde hırsızlık yapan genç kadın ile 2 görümcesi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ergün E. ve Elif Ç.'nin 3 gün arayla evlerinin kapısını aparatla açarak içeri giren hırsızlar, birinden bin 500 lira para, altın nazar boncuklu kolye ve Iphone 5 marka cep telefonu ile diğer evden ise 7 bin 500 lira para çaldı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak 2 evden hırsızlık yapanların 20 yaşındaki B.Y. adlı kadınla görümceleri 17 yaşındaki A.Y. ve 16 yaşındaki M.Y. olduğunu tespit etti. Olayla ilgili akraba olan hırsızlar gözaltına alındı. 

Yaşları küçük olan A.Y. ve M.Y., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

Polisteki sorguları tamamlanan 3 şahıs, Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren gelin ve görümceler mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 21.11.2018 19:15
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayakkabı kutusu 2018-11-21 14:35:47

giderleri var

Avatar
kutusu ayakkabı 2018-11-21 15:45:33

mal mülk yerinde