banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da kaçmaya çalışan 'tırnakçılar' yakalandı

Samsun'da 'tırnakçı' diye tabir edilen dolandırıcılar polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

banner269

Samsun'da kaçmaya çalışan 'tırnakçılar' yakalandı

Samsun'da 'tırnakçı' diye tabir edilen dolandırıcılar polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 20:41
Samsun'da kaçmaya çalışan 'tırnakçılar' yakalandı
Samsun Haber-Samsun'un Bafra ilçesinde 'tırnakçı' ifadesi ile anılan 2 dolandırıcı polis ekiplerinin takibi sonucunda yakayı ele verdi.
Samsun'un Bafra ilçesi İsaklı Caddesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre pastaneden 2 poğaça alan M.K., kasiyere 100 lira uzattı. Para üstü 95 lira alan şahıs tırnakçılık yaparak 100 lira aldıktan sonra pastaneyi terk etti.

Kasada 100 liranın eksik olduğunu fark eden kasiyer, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine pastaneye gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeleri sonucunda tırnakçıların araçlarının plakasını tespit etti.

34 plakalı otomobilin Bafra'dan Samsun istikametine seyir ettiğini belirleyen Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, şüphelilerin peşine düştü. 19 Mayıs ilçesine kadar devam eden kovalamaca sonucunda otomobili kullanan S.Ç. ve pastanede tırnakçılık yapan M.K. gözaltına alınarak Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2018-07-24 08:29:41

Adamların birde arabası var gariban kasiyere hesap ödedeçkler vayyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Avatar
GÖRÜŞ 2018-07-24 09:54:48

BEN BU ADALETİN NERESİNE GÜVENEYİM... ŞUNU ANLADIM BU ÜLKEDE DAYIN VARSA ,PARAN VARSA İYİ BİR AVUKAT TUTARSAN ARKA KAPIDAN ÇIKARSIN.. CÜZLANLAR SIKIŞMIŞ ADALET OLARAK GÖRÜYORUM... TOPLUMUN YÜZDE 75 BÖYLE GÖRÜYOR ADALETİ...