banner388

Samsun'da kaçırılmayacak ev fırsatı! Son 1 hafta...

Samsun'un Atakum ilçesinde sahibinden satılık ev, yatırım yapmayı düşünenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat olarak dikkat çekiyor.

Samsun'da kaçırılmayacak ev fırsatı! Son 1 hafta...

Samsun'un Atakum ilçesinde sahibinden satılık ev, yatırım yapmayı düşünenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat olarak dikkat çekiyor.

08 Mart 2019 Cuma 14:44
Samsun'da kaçırılmayacak ev fırsatı! Son 1 hafta...

Samsun'da konut sektöründe yaşanan hareketlilik ile birlikte fiyatlar düşüşe geçti. Fiyatların düşüşe geçmesi ile birlikte yatırım yapmayı düşünenler gözünü Atakum ilçesindeki konutlara çevirdi.

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Samsun'da yatırım yapmayı düşünenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Atakum ilçesinde sahibinden satılık bir ev sahibini bekliyor.

Atakum'un en merkezi yerlerinden biri olan Denizevleri Mahallesinde bulunan ev, Denizevleri Tramvay durağına 50 metre mesafede yer alıyor. 125 metrekare ve 3+1 olan ev, cami, market, park ve pazara ise yürüme mesafesin.

ZİRAAT BANKASINDAN KREDİ MÜJDESİ

Ziraat Bankası konut kredi faiz oranlarında indirime gitti. Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Banka, bir yandan konut üreticisi firmalar ile bireyleri düşünen çözüm önerilerini sürekli geliştirmeye devam ederken, aynı zamanda vatandaşların mümkün olan en iyi maliyetle konut edinmelerini amaçlıyor. Bu çerçevede Ziraat Bankası, son dönemde ekonomide yaşanan olumlu gelişmeleri ve maliyetlerde görülen iyileşmeyi müşterilerine yansıtmak amacıyla konut kredisi faiz oranlarını 4 Mart'tan itibaren 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1,28'e indirdi.

Diğer taraftan, ihtiyaç kredilerinde de 60 aya kadar vadelerde faiz oranını aylık yüzde 1,53'e düşürdü."

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Son kiracısı 800 TL'ye oturan ve henüz 4 yıllık olan ev, yatırım yapmayı düşünenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat. Fiyatı 230 bin TL olan ev için irtibata geçilecek telefon numarası ise: 0533 512 9640.

İŞTE EVİN FOTOĞRAFLARI

Son Güncelleme: 08.03.2019 17:46
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sefa 2019-02-26 13:10:45

MK haber diye emlak reklamı yapıon uz ne işsiniz

Avatar
Murat 2019-03-13 21:29:49

150 ye bırakırsanız düşünürüm

Avatar
Chc 2019-03-14 11:01:03

Tarafsız özgün cesur medya, işte budur haber böyle yapılır