banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da kaçırılan küçük kızla ilgili 2 tutuklama

Samsun'da 14 yaşındaki kızın kaçırılıp alıkonulmasıyla ilgili 2 kişi tutuklandı.

banner269

Samsun'da kaçırılan küçük kızla ilgili 2 tutuklama

Samsun'da 14 yaşındaki kızın kaçırılıp alıkonulmasıyla ilgili 2 kişi tutuklandı.

12 Şubat 2020 Çarşamba 23:01
Samsun'da kaçırılan küçük kızla ilgili 2 tutuklama

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden 14 yaşındaki M.K. 25 Ocak'ta kız arkadaşının evine gideceğini söyleyerek evden ayrılıyor ve bir daha eve gelmiyor. Ailesi, polisi arayarak kızlarını kaçıran şahsın M.T. (34) isimli kendini erkek gibi hisseden kadın olduğunu söyleyip şikayette bulunuyor. 

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri M.K.'nin Yeşildere Mahallesi'ndeki İ.Y.'ye (48) ait evde olabileceği bilgisini almaları üzerine, bahsi geçen eve gittiler. Kayıp kızı ve M.T. adlı kadını söz konusu evde buldu. M.T adlı kadın ve ev sahibi İ.Y gözaltına alındı. 
M.T. adli kadın ile İ.Y. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan... 2020-02-13 11:35:43

Pislikler cezalarını buldular...

Avatar
vatandaş 2020-02-14 09:28:33

İdam gelse, hırsızın eli kesilse can korkusu adalet getirir ama yok bu ülkenin tek derdi sürekli zam yapmak vatandaşın sırtına. Bu yüzden her akşam haberleri ayrı bir rezalet konuları ile dolu. Atın içeri ekmek su bedava besleyin suçluları bir de ödüllendirin.