banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da izinsiz kazı yapan 7 kişi yakalandı

 Samsun'da izinsiz kazı yaptıkları tespit edilen 7 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da izinsiz kazı yapan 7 kişi yakalandı

 Samsun'da izinsiz kazı yaptıkları tespit edilen 7 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

30 Kasım 2020 Pazartesi 18:47
Samsun'da izinsiz kazı yapan 7 kişi yakalandı

Öğrenilen bilgiye göre, Kavak ilçesi Güneytepe Mahallesi'nde bulunan sit alanında kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 7 kişi jandarmanın kurduğu fotokapana yakalandı.

Jandarma ekipleri yaptıkları tespit sonucu kazı yapan şahısların içinde bulundukları aracı Samsun-Ankara karayolu üzerinde durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 1 adet dedektör ve 1 adet çekiç ele geçirilirken, Ş.A., Ş.K. ve İ.K. gözaltına alındı.
İhbar üzerine Vezirköprü ilçesi Çekalan Mahallesi Kocapınarı mevkiine giden jandarma ekipleri, kaçak kazı yapan A.Y. ve M.K.'yi de suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte kazma, kürek, balta, levye ve fener ele geçirildi.
Çarşamba ilçesi Gülören Mahallesi'nde ise ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, İ.G. ve H.A.'yı kaçak olarak define ararken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte 16 adet karut tiji, 2 adet elmas uç, 1 adet elektronik su pompası, 1 adet çapa, 1 adet keser, 1 adet motorlu el karutu ve 2 adet çanta ele geçirildi.
Meydana gelen üç ayrı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.     

Anahtar Kelimeler:
SamsunKazıSoruşturma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Ali 2020-11-30 23:54:04

Yeryuzunun hazinesini millet alsa ne olur,..sanarsin ki tarih koruyorlar,.. tarsusda devletin imkanlariyla kaç ay kazdilar !! Millet macera ve heyecan peşinde,.birakin milleti