banner388

Samsun'da istenmeyen adam oldu... PLEASE GO...MELUNOVİC

Takımdan gönderilmek istenen Sırp forvet Melunovic, alacaklarının tamamını isteyince işler arap saçına döndü. Yaklaşık 15 günden bu yana devam eden sıkı pazarlıklardan bir sonuç alamayan kırmızı beyazlı yönetimin, eli kolu bağlandı. Bu noktada devreye giren taraftarlar, oyuncunun idmanına çıkarma yaparak tepkilerini dile getirdiler. 

Samsun'da istenmeyen adam oldu... PLEASE GO...MELUNOVİC

Takımdan gönderilmek istenen Sırp forvet Melunovic, alacaklarının tamamını isteyince işler arap saçına döndü. Yaklaşık 15 günden bu yana devam eden sıkı pazarlıklardan bir sonuç alamayan kırmızı beyazlı yönetimin, eli kolu bağlandı. Bu noktada devreye giren taraftarlar, oyuncunun idmanına çıkarma yaparak tepkilerini dile getirdiler. 

26 Ocak 2022 Çarşamba 09:49
Samsun'da istenmeyen adam oldu... PLEASE GO...MELUNOVİC

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Alen Melunovic büyük sorun oldu. Takımdan gönderilmek istenen Sırp forvet, alacaklarının tamamını isteyince işler arap saçına döndü. Yaklaşık 15 günden bu yana devam eden sıkı pazarlıklardan bir sonuç alamayan kırmızı beyazlı yönetimin, eli kolu bağlandı.  Bu durumu yakından takip eden taraftarlar ise Melunoviç'e sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler. Samsunspor Taraftar Gruplarının Melunovic'le ilgili ortak açıklamasında şu görüşlere yer verildi:  

BAŞKANIMIZI VE BİZİ ÜZÜYOR 

"Bir haftalık idman programından sonra önce dizini sonra belini ve ayaklarını bahane ederek sadece düz koşu ve yürüyerek 6 ayı geçiren, tedavi programına uymayan, şehrimizi tatil yöresi gibi gören, gününü gün eden Alen Melunovic'i istemiyoruz. İyi niyetle takımın hocası ve menajere güvenerek transferine izin verilen, tüm yasal haklarını ödemekten kaçınmayan başkanımızın tekliflerine kapısını kapatıp, adeta çözümsüzlük üzerine sinsi planlar yapan maksatlı oyuncuya, sabrımızı taşırma diyoruz.  

SON KEZ UYARIYORUZ  

Süresiz kadrodışı bırakılmasına, takımdan ayrılması için alternatifler sunulmasına ve hatta başka transfer teklifleri olmasına rağmen inatla Samsun'da tatil yaparcasına bekliyor. Bakıma katkıda bulunamayacağını bile bile, kerhen idman programına devam ediyor. Böyle zihniyetli futbolculara bu zaman kadar gerekli tepkimizi gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Melunovic'in bu amaçlı tavrına razı göstermiyoruz ve gereğini yapmasını bekliyoruz." 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberMelunovic
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan DAŞ 2022-01-26 15:27:57

Gitme melunoviç, sen emekçisin, git diyenler gibi aylak, boş değilsin.Sağlam geldin, sakatlandın, oynayamıyorsun, bunu vicdansız taraftar grupları anlayamaz.Onlar ramazanda "biz de oruçluyuz, hadi bağırın" deyip sigara tüttüren bir avuç zavallı, itibar etme onlara, kal bu şehirde.Herkes Diamonde gibi olmak zorunda değil...

Avatar
Akif 2022-01-26 11:40:57

Bunlar Samsuna Ertuğrul sağlamın Kazıkları....

Avatar
Balıkçı 2022-01-26 18:29:57

Milli maç arasında 14 günü
İyi değerlendirmeliyiz...
Erken Teşhis ve Tahlil iyidir...

Maçın Analizi...
Keçiörengücü Samsunspor
05.02.2022 Saat: 13:30

Keçiörengücü Adanaspor deplasmanında;

Topla oynama yüzdesi : % 34 çok kötü
Toplam Pas yüzdesi : % 64 iyi
Top kapma yüzdesi : % 63 iyi
İsabetli şutları ile : % 37 kötü

Keçiörengücü
_Metin ***
_Muharrem** _Fatih** _Mehmet ** _Ogün** _Taşkın*** (Dk.84 _Alhassan*) _Ackah** _Uzodimma ***(Dk.90 Hamza*) _Olawoyin** (Dk.78 Erkam* ) Vusal ** (Dk.78 Ziya *) _Eze **

Gol: Dk. 28 Uzodimma ***
Dk. 90_Ackah** (kırmızı kart)

Keçiörengücü;_
28. dakikada Sağ taraftan ceza sahasının dışından serbest vuruşla Taşkın'ın ortasında uzak direkte bomboş kalan Uzodimma' nın kafa vuruşu ile kalecinin solundan top ağlarla buluştu. Bu golle maç 0_1 olarak bitti.

Td.Taner Taşkın hocanın oyuncuları topla oynama istatistiği çok kötü, top kapma ve Pas yüzdesinde iyi gibi gözüksede takım oyunu tam olarak oturmadığı için çok hata yapıyorlar. Bu kötü takım anlamına gelmiyor.

Fiziki olarak çok mücadeleci ve son vuruşları ile bireysel becerisi olan güçlü oyuncuları var. Geride Mehmet, Taşkın ortada ve ileride Vusal Eze ve Uzodimma çok güçlü ve iyiler, Bugünkü sert oyunlarından dolayı en az 3 kırmızı kart yerine 1 kırmızı kart ve 5 sarı kart gördüler.

Taner hoca; Son 5 maçında Kendi evinde %51 üstünlükle Erzurumla 3_3 berabere kalmış, Deplasmanda ise Ankaragücü'ne %49 başabaş oyunuyla 2_1 yenilmiş, Altınorduspor'u deplasmanda %51 üstünlükle 2_3 yenmiş, kendi evinde %54 üstünlükle Eyüpspor ile berabere kalmış, Adanaspor deplasmanında %34 kötü oyunuyla 0_1 galip gelerek çıkışını sürdürüyor.

Son 5 maça bakıldığında sadece Ankaragücü takımına yenilmişler, Deplasmanda toplam pas sayısı 300_350 ve daha ağır oynayarak oyunu yavaşlatıp güçlü oyuncuları ile son 20 dakika saldırıp sonuca gidiyorlar.

Kendi evinde ise ortalama toplam pas sayısı 350_450 ün üzerinde paslaşma ile seyirci üstünlüğünü kullanarak güçlü oyuncuları ile saldırıyorlar. 5 haftada 8 puan alarak toplam puanlarını 26 puana çıkardılar.

Seyirci ve yönetim ilk Altı takım arasına girmek için Samsunspor maçını dönüm maçı olarak görüyor, kazanmak için Aşırı Agresif sert bir oyun seyredecegiz. kırmızı kartlar havada uçacak, Topa fazla sahip olan taraf orta sahada güçlü olan takım bu maçı alacak...

Güçlü rakiplerini ciddiye alarak Adanaspor’a karşı golü bulduktan sonra oyunu yavaşlatıp sert oynayarak temponun yükselmesine izin vermediler. Defansta hava toplarında çok iyiler, Oyunda dikine paslarla hızla hücuma çıkarak tehlike yarattılar, söke söke 3 puanı aldılar.

Samsunspor Kocaelispor İstatistikleri...

Topla oynama yüzdesi :% 54 iyi
Toplam Pas yüzdesi :% 84 çok iyi
Top kapma yüzdesi :% 84 çok iyi
İsabetli şut yüzdesi :% 26 kötü

Samsunspor
_Nurullah***
_Aladdin*** _Sheldon** _Yunus** _Soner*** _Cihan*** _Hasan***_Osman*** _Fofana**_Yasin** _Tomane***
Yedekler: Dk.61 _Tolcay** Dk.77_Melih** _A.kılıç ** Dk.85 _Berk**
Goller:
Dak: 37 _Tomane***
Dak: 42 _Mandjeck(kk)
Dak: 74 _Hasan***

_Nurullah (Aykut)
_Burak _Sheldon_Yunus_Soner
(Talha) (Aladdin) (Berk) (Ali)
_Cihan _Hasan_Osman _Saviçeviç
(Melih) (Tolcay)
_Yasin _Tomane
(Tallo) (Fofana)

Samsunspor;
Fuat hoca Kocaelispor maçının cok rahat kazanıldığı için rehaveti önlemeli ve Ankara Keçiörengücü'nün agresif ve sert futbolununa karşı oyuncularını birebir yakın presle ve Top kapmada iyi eşleştirmeli,

Keçiörengücü'nde oyun kurucu Taşkın'a top yaptırmadan adam adama presle Cihan Hasan Saviçeviç ile durdurursak, Uzodimma, Eze, Vusal üçlüsünü birebirde Yunus Sheldon ve Osman la esleştirirsek, Oyun bizim lehimize döner,

Oyuncularımız Aladdin Yunus ve Sheldon Soner defansta Uzodimma, Eze, Vusal' a asla top gostermemeli, bu oyunculara gerekirse çift kişi pres yapmalı, Gerçek oyunuyla Saviçeviç'i
Çok özledik takımın ona ihtiyacı çok...

Fuat hoca Yeni transfer Tolcay Ciğerci'ye daha fazla şans vermeli. Ortasahada Cihan Hasan Osman Saviçeviç yakın oynayarak daha çok pas ve presle oyunu lehimize çevirmeliler,

Fofana aldığı paslarla dikine oynayıp pasla ilerlemeli ve gerekmedikçe kaleye şut cekmemeli, Tomane ve Yasin'le daha çok paslasmalı,

Yasin 5_6 şut çekiyor öylesine boş vuruyor, gole ve şut çekmeye endeksli değil pas vermeye endeksli oynamalı, Yasin kendine oynadığını zaman takıma zarar verdiğini anlamalı, bir önceki maçta kaleye vurmadı Fofana ya pas attı gol geldi böyle oynamalı.

Tomane harika oynuyor boş alanlardan kaçıyor daha çok pas almalı, tek eksiği toplara yavaş vuruyor, kaleyi gördüğü yerden sert vurmalı, bununla ilgili özel bir çalışma yapmalı,

Takım oyununda hızlı paslar, top çevirme, yakın oynama, yardımlaşma, serbest vuruşlarda taktik vuruşlar olmalı, Fuat hoca yokları var etmelisin, Takım olmamız için bu şart, 19 kez şut çekiyoruz, 5'i kaleyi buluyor, 3 'ü gol oluyor, şut yüzdemiz çok kötü, golcülerimiz ve bazı oyuncularımız özel şut çalışması yapmalı.

Fuat hoca genel taktik pozisyonlarında doldur boşalt ortaları bıraktırdı, Aladdin ve Soner'le sağ veya sol kanada inerek yapılan ortalar harikaydı. Hücuma çıkarken daha çok pas ve daha yakın oynamalıyız.

Genel Pas sayımızı daha çok pasla 500'ün üstüne çıkarmalıyız. Oyuncularının fiziki kondisyonunu arttıracak programlar yapmalıyız, Rakibin fizik üstünlüğünü, sert oyununu ve hızlı dikine paslarını unutmadan önlem almalıyız.

Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın gidecekleri gönderip bir an önce yeni transferleri bitirmesini bekliyoruz, Takımla çalışarak Keçiörengücü maçına kadar adapte olurlar, hoca oyuncular birbirlerini daha iyi tanırlar.

Her goldeki hocaya giderek sevinç ve birliğin artmasını istiyoruz, Başkanımıza Hocamıza oyuncularımıza sahip çıkalım.
SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLACAK…