banner388

Samsun'da işitme cihazı çalınan çocuğa umut oldu 

Samsun’da  7 ay önce işitme cihazı çalınan minik Emircan’a hayırsever iş adamı umut oldu.

Samsun'da işitme cihazı çalınan çocuğa umut oldu 

Samsun’da  7 ay önce işitme cihazı çalınan minik Emircan’a hayırsever iş adamı umut oldu.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 17:02
Samsun'da işitme cihazı çalınan çocuğa umut oldu 

Samsun’un Çarşamba ilçesi Orta Mahallesi’nde 7 ay önce evinin önünde oyun oynarken işitme cihazı çalınan 9 yaşındaki Emircan’a Antalyalı iş adamı işitme cihazı hediye etti. 

İşitme engelli olarak doğan Emircan’a 7 yaşına geldiğinde başının içerisine ve dışarısına koklear implant (işitme cihazı) takıldı. Yaklaşık 21 bin lira değerinde olan bu cihazın çalınması sonucu Emircan yine işitme kaybı yaşadı. Aileyi haberlerde gören Antalyalı iş adamı küçük çocuğa işitme cihazı temin etti.Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat ile iletişime geçen Antalyalı iş adamı Yusuf Yadoğlu, çalınan işitme cihazının bir üst modelini alarak aileye gönderdi.

EMİRCAN'A SÜPRİZ

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ve Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Özat işitme cihazını alarak ailenin Çarsamba ilçesindeki  evini ziyaret etti. Çocuğuma hayat verdiler diyen anne “Allah razı olsun. Cihazı alanların Allah her zaman yüzünü güldürsün. Benim çocuğuma hayat verdiler. Büyük bir sevinç yaşıyoruz. Çocuğum artık duyabilecek ve konuşabilecek” ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunEmircan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A 2019-07-10 17:34:03

ALLAH RAZI OLSUN

Avatar
Canikli sakin 2019-07-11 08:19:04

Allah razı olsun. Yaşanabilecek güzel duyguların belkide en başında bir insanı sevindirmek gelir.